vineri, septembrie 20, 2024
AcasăCulturaAndreea Bălan, în ipostaze tandre alături de noul ei iubit, tenismenul Victor...

Andreea Bălan, în ipostaze tandre alături de noul ei iubit, tenismenul Victor Cornea. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți au declanșat un val de reacții

Andreea Bălan, în ipostaze tandre alături de noul ei iubit, tenismenul Victor Cornea. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți au declanșat un val de reacții

[ad_1]

Andreea Bălan s-a afișat recent în ipostaze tandre alături de noul ei iubit, tenismenul Victor Cornea. Artista radiază de fericire și împărtășește cu fanii săi momentele frumoase din viața amoroasă. Vedeta îl susține în carieră pe partenerul ei și nu lipsește de la meciurile acestuia. Andrea Bălan și Victor Cornea s-au pozat în tribune la Wimbledon. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți au declanșat un val de reacții.

Andreea Bălan, în ipostaze tandre alături de noul ei iubit, tenismenul Victor Cornea

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta cucerește publicul cu vocea sa și energia debordantă. Dincolo de lumina reflectoarelor, Andreea Bălan radiază de fericire. Aceasta iubește din nou și se declară o femeie împlinită alături de iubitul tinerel, tenismenul Victor Cornea.

„M-au atras la el disciplina, performanța, ambiția. Eu am crezut că sunt disciplinată, dar nu. Disciplina este foarte mare și foarte importantă. Sunt foarte mândră de toate realizările lui și de tot ce a făcut. Sunt multe planuri, pentru că sunt cea mai mare susținătoare a lui și merg acolo unde are meciuri. Îmi place foarte mult să-l însoțesc. (…)

În ultimii doi ani nu prea am mai vorbit de viața personală, pentru că am considerat că trebuie să-mi iau timp să fiu singură și să lucrez cu mine. A trebuit să mă calibrez. Să unesc partea de pe scenă cu partea umană și când am eliberat toate energiile negative, Universul mi-a dat tot ceea ce îmi doream, o persoană foarte potrivită pentru mine. (…)

Cu tatăl copiilor nu există comunicare, dar la nivel energetic, făcând meditațiile de iertare, eu am eliberat. L-am putut ierta pe George. A fost greu între noi. Sunt multe chestii care nu se știu. A spus tot felul de prostii. Avem și un proces de calomnie pe rol. Doar făcând acest proces, el s-a oprit din declarații. Dacă nu făceam proces, el nu se oprea. Dacă se oprește, opresc și procesul. E plecat, s-a mutat în America. Își vede fetițele rar, dar eu, în sinea mea, l-am iertat. Au fost niște chestii grele între noi.”, a declarat artista.

Recent, Andreea Bălan s-a pozat alături de iubitul ei în tribune la Wimbledon, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Ce mesaje a primit artista din partea fanilor ei

Andreea Bălan și Victor Cornea formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton. Aceștia s-au pozat recent în ipostaze romantice, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Cei doi au primit doar cuvinte de laudă și multe încurajări din partea fanilor.

,,Ești minunată! Meriți să-ți trăiești viața, ești tânără, frumoasă și o mămică exemplu! Bravo! Nu te uita în spate niciodată!”; „Semănați”; „Frumoși, radianți, perfecți. Sufletele care seamănă sunt pereche”; „Doamne ajută să fie o relație care să se materializeze într-o căsătorie”; „Sunteți minunați amândoi. Se citește fericirea pe chipul vostru”; „Mă bucur că ești fericită și zâmbești împlinită”; „Mă bucur mult pentru tine! Vă stă bine și ești fericită”, au scris fanii artistei în dreptul imaginilor postate de ea.

Andreea Bălan radiază de fericire alături de noul ei iubit, Victor Cornea. Artista are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments