Câți ani are Ramona Bădescu? Vedeta folosește un tratament pentru piele pentru a se menține tânără

55


Mulți internați s-au întrebat câți ani are Ramona Bădescu. Aceasta a ajuns la frumoasa vârstă de 53 ani și se simte mai împlinită ca niciodată. Actrița are o carieră prosperă șifamilie frumoasă. Vedeta are un fiu alături de Fabio Cali, dar și-ar mai dori un copil.

În trecut nu a avut parte doar de momente frumoase. Prin anii 2000, a fost căsătorită cu un baron italian ce i-a făcut viața unui calvar după divorț. Ramona Bădescu a fost jignită și i-au fost luate atât hainele, cât și bijuteriile de către fostul soț. 

Câți ani are Ramona Bădescu? Detalii inedite din viața sa

Ramona Bădescu este stabilită de mulți ani în Italia, alături de partenerul său Fabio Cali. În vârstă de 53 ani, aceasta trăiește o adevărată poveste de dragoste lângă soțul său. Cei doi au împreună și un băiat, Ignazio Salvo Cali. Cu toate că la momentul actual se simte împlinită, actrița a trecut și prin momente grele. Vedeta a fost căsătorită în trecut cu un baron Italian ce a încercat să o lase fără nici un ban după divorț. Mai mult de atât, după ce s-au separat, bărbatul i-a făcut foarte mult rău, i-a luat bijuteriile și hainele. Aceasta a precizat că deși i-a plăcut mereu să păstreze o relație bazată pe respect după despărțire, Ramona Bădescu a spus că nu a putut face asta și cu fostul său soț. 

„Nu păstrăm legătură. Este una dintre persoanele cu care nu păstrez legătură. Întotdeauna mi-a plăcut să rămână o legătură când s-a terminat o iubire, să rămână respect. Cu soţul meu nu, pentru că m-a lovit foarte mult fără nicio justificare, fără niciun sens. Mi-a făcut foarte mult rău gratuit, dar de fapt şi-a făcut lui. (…) A fost foarte rău, s-a comportat că orice bărbat rău când se termină o relaţie şi nu pentru că e italian, cred că şi mulţi bărbaţi din România încearcă să lovească şi cred că jignind femeia obţin mai mult”, a declarat Ramona Bădescu. 

Ce tratament special folosește vedeta pentru a se menține în formă?

Actrița arată spectaculos la vârsta de 53 ani. Aceasta se menține în formă, având o siluetă de invidiat, piele fină și picioare lungi. Vedeta le-a dezvăluit internauților secretul ritualului său de frumusețe. Ramona Bădescu apelează la tratamente naturiste pentru un ten perfect, mai exact la mixuri de vitamine. Pentru a avea o piele fermă, vedeta prepară o soluție din vitamina E, ulei de migdale duci și vitamina A uleioasă, pe care o aplică atât pe decolteu, cât și pe față. Actrița a precizat că le sfătuiește pe tinere să înceapă să își aplice tratamente naturiste cât mai devreme pentru preveni apariția ridurilor. Mai mult de atât, frumoasa șatenă este de părere că este mai bine să previi, decât să repari.

„Am mare grijă în ceea ce privește îngrijirea corporală și sunt de părere că mai bine să previi decât să repari, așa că le sfătuiesc pe tinere să se îngrijească cât pot de devreme și cât mai mult natural. Eu îmi cumpăr tratamente naturiste de la farmacie, din plafar din România, și alternez și cu creme bune, de calitate.”, a precizat actrița.

Câți ani are Ramona Bădescu este o curiozitate pe care mulți internauți o au, având în vedere corpul de invidiat al actriței. Aceasta se menține în formă chiar și la 53 ani, apelând doar la tratamente naturiste. 


Sursa: bzi.ro