Marina Almășan, o prezență discretă pe Facebook. Ce spune vedeta despre relația cu fiul ei

48


Cunoscuta prezentatoare tv Marina Almășan este o prezență discretă pe Facebook. După ce a fost protagonista unor controverse în spațiul public, vedeta postează destul de rar pe rețelele de socializare și dorește să își țină familia departe de ochii curioșilor. Nu de puține ori celebra relizatoare tv a fost criticată de internauți pentru trecutul ei amoros, dar și pentru ideile sale controversate cu privire la diferite aspecte sociale. Puțini sunt cei care știu cum este Marina Almășan dincolo de lumina reflectoarelor. Iată ce spune vedeta despre relația cu fiul ei.

Marina Almășan, apariții discrete pe Facebook

Marina Almășan este una dintre cele mai apreciate prezentatoare și realizatoare tv din România. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, aceasta a avut parte de multe provocări în viața privată.

Marina Almășan are un trecut amoros controversat și nu de puține ori a avut parte de replici dure din partea celor din jur. Vedeta a fost căsătorită cu regretatul Victor Socaciu, iar după despărțire și-a refăcut viața alături de Georgică Cornu. Cei doi aveau planuri de căsătorie, însă după certuri repetate, au decis să se despartă.

Vedeta are doi copii, o fată și un băiat, din relații diferite. Marina Almășan a fost în ultima perioadă o prezență discretă în spațiul public. După scandalul mediatic în care i-a luat apărarea lui George Buhnici, prezentatoarea tv a apărut tot mai rar la evenimentele mondene. Aceasta este o prezență discretă și pe Facebook sau pe alte rețele de socializare, preferând să se dedice copiilor și proiectelor sale de suflet.

Deși a avut parte de multe momente grele în viața privată, Marina Almășan și-a păstrat optimismul și se bucură din plin de viață. Vedeta are o carieră de succes și este apreciată de public, dar și de colegii de breaslă.

De momente tensionate în viața privată au avut parte și Cornelia și Lupu Rednic. Cei doi s-au confruntat cu situații grele în viața de cuplu, însă nu s-au gândit niciodată la divorț. Și celebra artistă Gina Matache, mama Deliei Matache, a trecut prin multe suferințe după ce soțul ei a decis să se retragă la mănăstire. Recent, aceștia s-au împăcat după atâția ani și locuiesc împreună în vechiul apartament.

Cum se înțelege vedeta cu fiul ei

Marina Almășan are o relație extrem de apropiată cu fiul ei, Victor Socaciu Jr. Băiatul în vârstă de 25 de ani este pasionat de IT și dorește să se mute în Dubai alături de iubita sa. Vestea despărțirii temporare de fiul ei a întristat-o pe Marina Almășan, însă vedea îl susține mereu și are doar cuvinte de laudă pentru fiul ei.

,,În prezent, lucrează online, la Revolut. E posibil ca iubita lui să aplice acolo, în Dubai, amândoi sunt IT-itști foarte buni, au salarii mari, de ne îngroapă. Victor are de cinci ori salariul mai mare ca al meu. E și foarte bun pe ce face. Nu cred că-l voi mai vedea prea mult în România. (…)

Victor se pregătește să se mute în Dubai. Sunt atât de tristă. A fost într-o excursie acolo cu iubita, i-a plăcut și a spus că el acolo vrea să stea în următorii doi ani, așa că mă pregătesc de o mare despărțire. Vor să-și închirieze un apartament cu trei camere. Dar cred că în Dubai va sta temporar, se va plictisi repede. Ale tinereții curiozități, nu ai ce să le faci, le experimentezi. Mi-l lasă însă pe copilul Obama, câinele lui.”, a declarat celebra prezentatoare și realizatoare tv.

Marina Almășan are o relație foarte bună cu fiul ei și îl susține mereu pe plan profesional. Vedeta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de acesta și se bucură din plin de rolul de mamă.


Sursa: bzi.ro