Cazurile confirmate de coronavirus în Statele Unite nu arată „greutatea completă a pandemiei”, spune studiul

260
Cazurile confirmate de coronavirus în Statele Unite nu arată „greutatea completă a pandemiei”, spune studiul


Numărul de cazuri confirmate de coronavirus în Statele Unite a fost semnificativ subestimat, în principal din cauza lipsei de testare, arată un nou studiu.

Cercetătorii de la Universitatea din California Berkeley School of Public Health sugerează că numărul cazurilor din Statele Unite nu „captează greutatea totală a pandemiei, deoarece testarea a fost limitată în primul rând la persoanele cu simptome moderate până la severe din cauza disponibilității limitate a testelor. ".
Ultimele despre pandemia de coronavirus

Ultimele despre pandemia de coronavirus
Raportul, publicat în revista Nature Communications, spune că Statele Unite ar fi putut experimenta mai mult de 6,4 milioane de cazuri de Covid-19 până pe 18 aprilie. La acel moment, existau 721.245 de cazuri confirmate, au spus cercetătorii.
  Începând de miercuri, au fost raportate peste 6,3 milioane de cazuri de coronavirus și 190.763 de persoane au murit, potrivit Universității Johns Hopkins.
  „Știm că în Statele Unite, la începutul focarului, persoanele testate aveau simptome moderate până la severe”, a declarat Jade Benjamin-Chung, unul dintre coautorii studiului și profesor de epidemiologie și biostatistică la Berkeley Public Health. Și știm că, de atunci, avem mai multe persoane asimptomatice care afectează numărul total de infecții, dar nu pot fi incluse în numărul confirmat de cazuri.
  Constatările susțin declarațiile anterioare ale Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, care indică faptul că numărul cazurilor din țară este mult mai mare decât se credea anterior. În iunie, directorul CDC, Dr. Robert Redfield, a declarat că testele probabil au ratat aproximativ 90% din cazuri.

  Vaccinul va fi fie eficient, fie „nu va fi mutat”, spune chirurgul general

  Dr. Francis Collins, directorul Institutului Național al Sănătății, și dr. Jerome Adams, chirurg general al SUA, s-au angajat miercuri în ședința Senatului că vor primi vaccinul Covid-19 dacă și când va fi considerat unul. sigur.
  „Sunt gata să-mi răsucesc mâneca de îndată ce spun că este eficient”, a spus Collins, când a fost întrebat dacă va primi vaccinul în vederea publicului.
  Cei doi au răspuns la întrebările senatorilor în timpul audierii Comitetului de Sănătate al Senatului privind vaccinurile. Adams și Collins i-au asigurat pe senatori și publicul american că procesul de vaccinare a fost condus de știință, nu de politici partizane.
  „Reduce-l în jos”: Trump recunoaște că a ascuns adevărata amenințare cu coronavirus în noua carte a lui Woodward

  „Reduceți-l”: Trump recunoaște că a ascuns adevărata amenințare a coronavirusului în noua carte a lui Woodward
  "Vreau ca poporul american să mă audă spunând acest lucru: nu vor exista scurtături. Acest vaccin va fi sigur. Va fi eficient. Sau nu se va mișca", a spus Adams. "Și atunci când un vaccin este aprobat sau eliminat de FDA, eu și familia mea vom fi în linie să îl obținem."
  Comentariile vin în timp ce SUA continuă să vadă infecții cu Covid-19 răspândite, în special în zonele în care colegiile au redeschis. În ultimele șapte zile, Statele Unite au înregistrat în medie peste 36.000 de cazuri noi de coronavirus pe zi, potrivit Universității Johns Hopkins.

  Sunt necesare teste suplimentare, se arată în raport

  Se așteaptă ca Statele Unite să efectueze până la 200 de milioane de teste Covid-19 în fiecare lună până anul viitor pentru a avea vreo șansă de a controla pandemia, spun experții într-un nou raport.
  Acest număr este departe dincolo de capacitățile actuale ale țării, potrivit raportului publicat miercuri de Fundația Rockefeller și de Centrul Duke-Margolis pentru Politica în Sănătate.
  „Este probabil ca SUA să aibă nevoie de un număr foarte mare de toate tipurile de teste Covid-19 până în 2021 pentru a conține focare pe măsură ce revin la activitatea normală, cu o nevoie specială de teste multiple de screening care au timpi de răspuns foarte rapide. ", raportul lege.
  Experții în sănătate publică din întreaga țară spun de luni de zile că testarea va juca un rol vital în a ajuta la combaterea pandemiei. Testarea unui număr suficient de mulți oameni și obținerea rapidă a rezultatelor lor va ajuta la detectarea contactelor la depistarea americanilor expuși la virus și la controlul focarelor.
  Ultimele despre pandemia de coronavirus

  Ultimele despre pandemia de coronavirus
  Potrivit raportului, mai puțin de 30 de milioane de teste sunt raportate în prezent lunar în țară. Deoarece virusul a circulat fără încetare în comunitățile americane în timpul verii, unii oficiali au spus că urmărirea contactelor este aproape imposibilă din cauza lipsei capacităților de testare și a răspândirii necontrolate.
  Amiralul Brett Giroir, șeful testelor pentru Forța operativă Coronavirus de la Casa Albă, a spus de mai multe ori că Statele Unite nu își pot testa ieșirea din pandemie.
  Făcând ecou afirmațiilor altor oficiali, raportul echipei de experți spune că testarea suplimentară este vitală.
  „La starea actuală a ratelor de infecție, o strategie de screening de bază va necesita aproximativ 200 de milioane de teste în fiecare lună pentru elevii și personalul din școala primară și gimnazială din țară, precum și pentru rezidenții și personalul caselor de îngrijire medicală pentru ca aceștia să se deschidă. sigur și gradual ”, a scris echipa.
  Dar lucrurile s-ar putea schimba. Capacitatea de testare se îmbunătățește, iar companiile lucrează pentru a dezvolta teste rapide și ieftine la fața locului care, dacă sunt desfășurate suficient de larg, ar putea face diferența, se arată în raport.
  „Până în octombrie 2020, pe baza recentei și anunțate intrări planificate pe piață, testele la punctul de îngrijire vor ajunge la cel puțin 70 de milioane de teste pe lună”, a scris echipa.
  Până în ianuarie, Statele Unite ar putea ajunge la aproape 200 de milioane de teste lunare. Și este posibilă o creștere mai mare, au spus experții.

  Un studiu major privind vaccinul împotriva coronavirusului începe pe hiatus

  Între timp, AstraZeneca a declarat marți că a suspendat studiile vaccinului său Covid-19, unul dintre cele trei care se află în etapele finale ale studiilor din Statele Unite, din cauza unei boli inexplicabile la unul dintre participanți.
  Compania a declarat că voluntarul afectat se află în Marea Britanie, dar testele sale din întreaga lume au fost suspendate. AstraZeneca tocmai a anunțat începutul testelor de fază 3 în Statele Unite săptămâna trecută.
  AstraZeneca suspendă studiul vaccinului împotriva coronavirusului după o boală inexplicabilă la voluntari

  AstraZeneca suspendă studiul vaccinului împotriva coronavirusului după o boală inexplicabilă la voluntari
  Întreruperea poate fi temporară și este posibil ca boala să nu fi fost cauzată de vaccin. Compania se asigură înainte de a continua testarea ulterioară. Compania nu a furnizat detalii despre boală.
  "Aceasta este o acțiune de rutină care trebuie să aibă loc ori de câte ori există o boală potențial inexplicabilă prezentă într-unul dintre studii, în timp ce este investigată, asigurându-ne că menținem integritatea dovezilor", a declarat compania într-un comunicat. .
  „În studiile de amploare, bolile vor apărea întâmplător, dar trebuie să fie revizuite independent pentru a verifica acest lucru cu atenție”, a spus compania.
  Collins, directorul NIH, a declarat că luarea AstraZeneca se datorează „problemelor măduvei spinării”. Collins a spus că hiatusul „nu este nicidecum fără precedent”.
  De fapt, pauza în studiile cu vaccin este foarte frecventă, potrivit lui Farrar, a Wellcome Trust și a dr. Melanie Saville, director de cercetare și dezvoltare a vaccinurilor la Coaliția pentru inovații pentru pregătirea epidemiei (CEPI).
  "În multe privințe, cred că demonstrează că supravegherea procesului funcționează bine", a spus Farrar.

  Încă două studii privind vaccinurile de fază 3

  Există alte două vaccinuri candidate în studiile de fază 3, unul dezvoltat de Moderna, altul de Pfizer și partenerul său german, BioNTech. Toți trei au finanțare și sprijin guvernamental SUA.
  Vaccinul Pfizer / BioNTech ar putea avea candidatul pregătit pentru aprobarea de reglementare până la jumătatea lunii octombrie, a declarat Ugur Sahin, CEO și cofondator al BioNTech, într-un interviu exclusiv pentru CNN.
  Trucul sau tratamentul este interzis în Los Angeles în acest Halloween din cauza riscului de coronavirus

  Trucul sau tratamentul este interzis în Los Angeles în acest Halloween din cauza riscului de coronavirus
  "Are un profil excelent și consider că acest vaccin … aproape perfect și că are un profil aproape perfect", a spus Sahin.
  Pfizer și BioNTech spun că intenționează să furnizeze 100 de milioane de doze de vaccin candidat, BNT162, până la sfârșitul anului și până la 1,3 miliarde de doze în 2021.
  Procesul de fază 3 al Modernei a început acum peste o lună, pe 27 iulie. Guvernul SUA are un acord cu Moderna pentru ca compania să furnizeze 100 de milioane de doze după aprobarea vaccinului.
   Pauza AstraZeneca asupra proceselor ar putea oferi publicului mai multă încredere că companiile respectă prima regulă de siguranță, în ciuda efortului președintelui Trump de a elibera un vaccin mai repede.
   Nouă companii, inclusiv AstraZeneca, au semnat marți un angajament promițând că nu vor solicita aprobarea prematură a unui vaccin și că vor aștepta până vor avea datele necesare pentru a dovedi că funcționează în siguranță.

   Sursa imagine: CNN