S-a aflat! Ce-a facut Alexandru Cumpanasu in mare secret cu cele doua fete? „Ne-a cerut ajutorul…”

150


In presa italiana a aparut pe 2 octombrie un articol despre ”cazul Caracal”, cu titlul ”Omorate sau disparute? Misterul fetelor romance”.

Jurnalistii italieni au facut un amplu articol despre Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, in care povestesc soarta celor doua fete, rapite de Gheorghe Dinca si despre care nu se mai stie nimic.

”Alexandra Macesanu, in varsta de 15 ani, dispare la 24 iulie 2019, dupa ce a fost luata cu autostopul de Gheorghe Dinca, un mecanic in varsta de 65 de ani din Caracal (un oras aflat la aproximativ 140 km de Bucuresti, in sud -vestul tarii). Barbatul a inchis usile masinii sale cu geamurile vopsite si apoi a dus-o pe fata la casa lui, unde a legat-o, a violat-o si a batut-o. In 25 iulie dimineata, la ora 11.00, Alexandra, profitand de absenta barbatului, a telefonat de trei ori la 112 de la un telefon vechi, fara SIM, gasit in locuinta. Ea spune ca a fost rapita si incearca sa descrie ceea ce vede in jur, pentru a-i face pe oameni sa inteleaga unde se afla: este suparata, este foarte speriata. Politia a localizat-o la doua dimineata si solicita simultan si obtine imediat un mandat de la judecator pentru intrare, dar va intra doar 4 ore mai tarziu, la 6.00. Ei petrec, prin urmare, 19 ore de la apelurile fetei  la casa lui Gheorghe Dinca”, se arata in articolul celor de la emisiunea ”Chi l’ha visto?” de pe RAI3, unde a fost difuzat si un material in care se solicita ajutorul italienilor, dupa ce au fost martori care sustin ca le-ar fi vazut pe fete in Italia.

”Multi romani ne-au scris si au vorbit despre prostitutie. Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, ne-a contactat, de asemenea, solicitand ajutor. Barbatul, candidat la presedintia tarii, duce de luni de zile o lupta pentru a-si gasi nepoata si datorita lui a fost deschisa o ancheta la nivel national, de care se ocupa  DIICOT-ul central din Bucuresti (anti-mafie si antiterorism romanesc)”

Alexandru Cumpanasu relateaza despre contactele lui Dinca cu Italia si despre posibilitatea ca nepoata lui sa fie in viata si sa fie initiata in tara noastra in prostitutie. El spune ca ar putea fi la Bari sau la Vicenza. Ar exista contacte cu familia lui Dinca din Bari si Vincenza. Sunt legaturi stranse ale familiei Dinca cu tara noastra”, spun jurnalistii italieni.


Sursa: bzi.ro