SUPER VIDEO! Golul fostului stelist Habib Habibou a facut înconjurul planetei: „Candideaza la Premiul Puskas”

355Habib Habibou, fostul jucator francez al FCSB-ului, a marcat golul victoriei lui Maccabi PetahTikva, la 1-0 cu Netanya. Apoi, a distribuit filmuletul golului pe Twitter, cu un comentariu amuzant: ”Candideaza la Premiul Puskas”. A jucat un retur la FCSB, în 2008, si a înscris un singur gol în opt meciuri de campionat. Acum, la 31 de ani, Habib Habibou, atacantul francez cu o selectie la nationala centrafricana, a ajuns în prim-plan-ul fotbalului israelian cu o reusita rar vazuta.

Era minutul 87 al meciului de la Netanya. Dupa un atac al echipei sale, Maccabi Petah-Tikva, Habibou a ramas lânga un coleg accidentat, în careul mic advers, dar mingea nu iesise afara. Maccabi si-a reluat ofensiva, aripa dreapta a centrat în fata portii, si goalkeeperul a scapat mingea pe sub el.

Observând totul, Habibou a fugit de lânga coechipierul aflat înca la pamânt si a trimis balonul în plasa. Jucatorii Netanyei au protestat. Degeaba. Golul a fost validat. si vârful s-a întors lânga coleg, cerând ajutorul medicilor.
Francezul s-a amuzat copios, distribuind filmuletul pe Twitter. „Candideaza la Premiul Puskas”. Pentru golul anului.


Sursa: bzi.ro