duminică, mai 19, 2024
AcasăNationalUn activist vegan face furori prin Centrul Vechi: „În spatele fiecărei fripturi...

Un activist vegan face furori prin Centrul Vechi: „În spatele fiecărei fripturi se află un animal care a vrut să trăiască“ – VIDEO

[ad_1]

Un activist care pare că se află în centrul vechi din București și care ține în brațe un laptop îndeamnă oamenii să renunțe la consumul de carne și să devină vegani, pentru a curma în acest fel suferința animalelor.

Tânărul se declară revoltat față de clienții teraselor din preajmă, care consumă produse de origine animală. Acesta spune că animalele au sentimente și nu mai trebuie exploatate și ucise pentru a satisface nevoile alimentare ale oamenilor.

“Doar prin veganism putem să fim cu adevărat iubitori de animale“

„În spatele fiecărei fripturi se află un animal care a vrut să trăiască. În spatele fiecărei fripturi se află cadavrul cuiva care a luptat pentru viața lui. Cadavrul cuiva care a murit în teroare și care nu a vrut să moară, care a rămas fără gât pentru simplul fapt că oamenii au vrut să-i mănânce corpul.

Animalul sunt mai mult decât niște obiecte. Animalele nu sunt aici pentru ca noi să le mâncăm, să le abuzăm și să le omorâm. Animalele au sentimente, au prieteni, au personalități distincte și de fiecare dată când plătiți pentru asta, distrugeți o viață.“, spune tânărul.

„Fiecare plată pentru un produs de origine animală distruge viața cuiva. Credeți că animalele merită să treacă prin asta, credeți că animalele sunt doar atât?“, se întreabă acesta.

„Deschideți-vă inima! Singurul mod prin care putem să ne spălăm sângele de pe mâini este veganismul. Este singurul stil de viață care propune abolirea exploatării animalelor. Doar prin veganism putem să fim cu adevărat iubitori de animale“, mai spune activistul.

Pe TikTok au apărut numeroase glume

Nici nu s-a viralizat bine videoclipul cu acesta, că pe rețeaua de socializare TikTok, mai mulți români au creat clipuri în care făceau grătare, iar pe fundal au adăugat vocea acestuia pe seama tânărului activist.

@kkhalibuatentie, imagini cu un mare impact emotional pt vegani😂😎

♬ Foame Mare Bosule – TONI DE LA BRASOV

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments