Actorul Joseph Siravo a murit. Rolul din “Sopranos” l-a făcut celebru

66


Actorul Joseph Siravo a murit la vârsta de 64 de ani după ce a pierdut lupta cu cancerul. Rolul lui Johnny Soprano din serialul “Clanul Soprano” l-a făcut celebru.  Un alt serial în care s-a remarcat a fost cel din „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”.

Siravo nu a fost străin nici de lumea teatrului unde a jucat în mai multe piese.

Joseph Siravo a murit la 64 de ani

Joseph Siravo a mai jucat și în „For Life”, „The Blacklist”, „Made in Jersey”, „Dirty Sexy Money”, „Law and Order”, „The Report”, cu Adam Driver, în „Equity”, „Motherless Brooklyn”, „The Wannabe”, „Shark Tale” şi „Night Falls on Manhattan”.

Actorul s-a născut și a copilărit în Washington DC. Siravo a urmat cursurile de teatru la Tisch School of the Arts din cadrul New York University.

Debutul cinematografic a avut loc în capodopera „Carlito’s Way” din anul 1993. La puțin timp după asta a primit rolul lui Johnny Soprano în celebrul serial “Clanul Soprano” realizat de HBO.

Joseph Siravo a apărut și pe Broadway

Joseph Siravo a jucat și pe Broadway, în producţii ca „Oslo”, premiată cu Tony, şi „The Light in the Piazza”. La începutul carierei sale a luat parte la un turneu naţional cu „Jersey Boys”.

Actorul a studiat la NYU. Acolo i-a avut ca profesori pe Ron Van Lieu, Olympia Dukakis şi Nora Dunfee. Apoi, el s-a alăturat facultăţii Grad Acting de la NYU, unde a predat Shakespeare.

Paul Ritter, cunoscut din miniseria “Cernobîl”, a murit

O altă veste tragică a avut loc la începutul acestei luni, atunci când celebrul actor Paul Ritter, cunoscut din miniseria “Cernobîl” a murit.

Agentul său a fost cel care a făcut publică informația potrivit căreia actorul s-a stins din viață. Paul Ritter a mai apărut în “Harry Potter” și “Quantum of Solace”. Starul de cinema britanic suferea de o tumoră cerebrală, iar pe 5 aprilie 2021 a murit.

Actrița Loredana Alexandrescu a murit în luna martie a acestui an

Actrița Loredana Alexandrescu a murit la doar 53 de ani. Tragicul anunț a fost făcut de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad. Înainte să ajungă să facă parte din Trupa Marionete din Arad, actrița a interpretat sute de roluri pentru teatrele din Giurgiu, Ploiești și Reșița.

,,S-a lăsat azi, definitiv, cortina peste viața unui om bun, generos, cu suflet cald și plin de compasiune. A unui om care a iubit teatrul și copiii. A iubit lumea așa cum e ea: cu bune și rele. Rămas bun, Loredana Alexandrescu! Nu te vom uita niciodată! La fel cum nu vom uita zecile de povești cărora le-ai dat viață în aproape trei decenii de teatru.

Pe 8 martie lumea teatrului a fost zguduită de vestea că tânărul artist și-a luat viața. Economist și actor de meserie, tânărul făcea parte din trupa de improvizație Freeze, însă doar un moment i-a trebuit să recurgă la cel mai teribil gest. Iubita acestuia a vorbit despre motivele care l-au împins pe acesta să recurgă la acest gest.

Actorul Joseph Siravo a murit la vârsta de 64 de ani după ce a pierdut lupta cu cancerul.


Sursa: bzi.ro