Alina Chivulescu, dezvăluiri surprinzătoare despre copii și viața de familie. ,,Mi se pare jenant…”

54


Îndrăgita actriță Alina Chivulescu a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre copii și viața de familie. Vedeta a trecut prin momente extrem de grele în viața privată, însă în prezent se bucură din plin de succes și radiază de fericire alături de partenerul ei, regizorul Dan Chișu. Extrem de discretă, actrița a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu cum se înțelege Alina Chivulescu cu fiul ei.

Alina Chivulescu, mărturisiri surprinzătoare despre copii și viața de cuplu

Alina Chivulescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta are o carieră uluitoare și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Artista se bucură din plin de celebritate și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. La vârsta de 48 de ani, Alina Chivulescu se află într-o formă fizică de invidiat și este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Alina Chivulescu a avut parte de multe provocări în viața privată. Actrița a divorțat în urmă cu mai mulți ani de tatăl fiului ei, Mika, însă și-a găsit fericirea alături de regizorul Dan Chișu. Aceștia formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondenă și vorbesc de puține ori despre planul personal.

Cu toate acestea, Alina Chivulescu a oferit câteva detalii inedite din viața de cuplu. Actrița a dezvăluit care sunt secretele relației sale fericite alături de Dan Chișu și cum reușesc cei doi să îmbine cariera cu viața de familie.

,,Ne respectăm, pe cât putem, unul altuia spaţiul când vine vorba de muncă. De-asta eu nici nu prea cred în a lucra în familie – pentru că mi se par aduse în analize foarte multe lucruri din exterior, care parazitează experienţa. E delicat, deşi sunt cupluri în lumea filmului care au lucrat impecabil împreună. Eu vorbesc aici din perspectivă personală. Mi se pare că e mai bine să păstrezi acasă ce-i acasă.”, a declart actrița.

Alina Chivulescu are doar cuvinte de laudă și când vine vorba de fiul ei, Mika. Artista și-a crescut băiatul singură, după ce a divorțat de fostul soț. Vedeta are o relație foarte bună cu fiul ei și se mândrește cu acesta. Frumoasa actriță se declară o femeie împlinită pe plan profesional, dar și în viața privată.

La vârsta sa, celebra artistă arată spectaculos și face furori cu silueta fără cusur. O altă vedetă care se află într-o formă fizică de invidiat este Mihaela Rădulescu. Aceasta nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare și să fie protagonista unor pictoriale îndrăznețe. Și Dana Săvuică face furori pe Facebook cu aparițiile sale sexy, spre încântarea publicului masculin.

Ce spune actrița despre relația cu fiul ei

Alina Chivulescu se mândrește cu fiul ei în vârstă de 19 ani. Deși actrița a divorțat cu mulți ani în urmă de tatăl copilului ei, aceasta și-a asumat rolul de mamă singură. În prezent, vedeta are doar cuvinte de laudă pentru băiatul ei, Mika, și îl susține mereu în carieră, dar și în viața privată.

,,Mika va face ceea ce-și dorește. Îi voi fi sprijin oricând. Din fericire, viața îți dă șansa să-ți schimbi deciziile importante, eu o să încerc să-l conving că viitor e oricând, în orice moment de viață. Economie face acum. Să fie sănătos, să dea Dumnezeu!”, a declarat aceasta.

Când vine vorba de planul amoros, Alina Chivulescu preferă să nu intervină și să discute cu fiul ei despre iubitele sale doar dacă acesta își dorește.

,,Am așa încredere în el, că aproape mi se pare jenant să-i spun ce profil de fată ar trebui să-i fie aproape. Vorbim, dacă mă întreabă, îi spun părerea mea despre orice ar vrea să știe de la mine, dar cred în el și în binele pe care și-l dorește pentru el.”, a mărturisit actrița.

La vârsta de 48 de ani, Alina Chivulescu are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Aceasta are o relație foarte bună cu fiul ei și radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit inima, regizorul Dan Chișu.


Sursa: bzi.ro