Ana Odagiu a ajuns la o frumoasă vârstă și se bucură de succes. Ce spune artista despre suferințele din dragoste

31


Celebra actriță Ana Odagiu a ajuns la o frumoasă vârstă și se bucură de succes. Vedeta are o carieră impresionantă și este extrem de apreciată de publicul autohton. Dincolo de lumina reflectoarelor, Ana Odagiu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta s-a iubit cu un bărbat celebru din România, nimeni altul decât Vladimir Drăghia. După despărțire, actrița nu a dorit să se mai afișeze public alături de un alt bărbat. Iată ce spune frumoasa artistă despre suferințele din dragoste.

Ana Odagiu a ajuns la vârsta marilor împliniri și se bucură de succes

Ana Odagiu este una dintre cele mai apreciate actrițe din showbiz-ul autohton. Vedeta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Aceasta aduce mereu zâmbetul pe chipul tuturor cu energia sa debordantă și simțul umorului. Ana Odagiu se dedică profesiei sale artistice și se declară o femeie împlinită la vârsta de 36 de ani.

,,Actoria este cel mai bun partener al meu! M-a ajutat să mă cunosc, să-mi aflu limitele, să-mi răscolesc prin cele mai întunecate cotloane ale sufletului, să mă critic, să mă cert, să mă iau așa cum sunt, să mă găsesc și să mă pierd din nou, ca apoi să mă descopăr și să-mi pot îmbrățișa timiditatea, sensibilitatea, temerile și să devin ceea ce sunt. Și atunci când cred că am înțeles, realizez că nu știu nimic și o iau de la capăt. Am învățat atât de multe de la această meserie, o fac cu atâta iubire, încât uneori simt că am totul. Actoria îmi oferă bucăți mari de fericire.”, a declarat vedeta tv.

În prezent, actrița se bucură de succes pe plan profesional și are parte de admirația publicului autohton. Aceasta este extrem de activă și în mediul online, unde realizează numeroase filmulețe alături de sora ei, Monica Odagiu. Cele două sunt extrem de apropiate și se înțeleg de minune.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Ana Odagiu este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Aceasta este o apariție rară la evenimentele mondene și evită să vorbească despre trecutul său amoros.

O prezență discretă în showbiz-ul autohton este și Oana Matache. Sora Deliei are o familie frumoasă de care este tare mândră și se declară o femeie împlinită. Și frumoasa Doina Teodoru nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață alături de iubitul ei celebru, chef Cătălin Scărlătescu.

Ce spune celebra artistă despre trecutul său amoros

Ana Odagiu a trăit în urmă cu mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Vladimir Drăghia. Cei doi și-au ținut ascunsă relația o perioadă și au luptat să fie împreună. Cu toate că s-au iubit foarte mult, aceștia au ajuns la despărțire. Ana Odagiu nu a dorit la vremea respectivă să dezvăluie motivele care au dus la separare.

Extrem de dscretă, Ana Odagiu a evitat de atunci să se mai afișeze cu un bărbat în spațiul public. Actrița nu a dorit să dezvăluie dacă în prezent are un iubit, însă a oferit câteva detalii inedite despre suferințele sale din dragoste.

,,Patru ani a fost cea mai lungă relație. A fost și toxică, și frumoasă, și romantică, și bolnăvicioasă, și s-a și terminat. (…) Cea mai toxică relație a mea a fost cea din care am învățat cel mai mult. (…) Nu mă simt singură pentru că am scop. Mă am pe mine în toate felurile și mă descopăr și mă redescopăr. Am un bărbat în mine care din când în când iese și spune lucruri pe care am înțeles că unele femei nu au curaj să le spună.”, a declarat aceasta.

Ana Odagiu a mai precizat ce calități ar trebui să aibă bărbatul de lângă ea pentru a avea o relație fericită și longevivă.

,,Trebuie să apară un bărbat deștept și cu mult umor cu care să pot construi! Să fie echipă cu mine! Când apare, începem negocierile: cine la ce renunță sau nu.”, a declarat vedeta tv.

La vârsta de 36 de ani, Ana Odagiu are o carieră artistică de succes și este extrem de apreciată de publicul autohton. Vedeta face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de lumina reflectoarelor, aceasta este extrem de discretă și își ține planul personal departe de ochii curioșilor.


Sursa: bzi.ro