Anca Pandrea a fost internată de urgență. Artista a leșinat pe stradă „Nu mai puteam vorbi”

36


Anca Pandrea a fost internată de urgență după ce a leșinat pe stradă. Artista a fost transportată imediat la spital după ce i s-a făcut rău. Actrița se afla în vacanță alături de două prietene la Brașov, însă nu s-a gândit nici măcar o secundă la ceea ce urma să se întâmple.

După ce a vizitat mai multe obiective turistice, Anca Pandrea a simțit că i se face rău. Aceasta nu mai putea vorbi și nu mai putea respira.

Anca Pandrea a fost internată de urgență

După doar câteva secunde Anca Pandrea s-a prăbușit la pământ. Artista a fost transportată de urgență la spital, unde preț de șase ore i-au fost administrate perfuzii.

”De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia. Am făcut o excepție, am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul. Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos. Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt.

Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira. Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău. Stătusem câteva ore în soare, pentru că afară vremea era foarte frumoasă, nu știu exact ce s-a întâmplat. Am ajuns la spital, iar acolo m-au ținut cam șase ore cu perfuzii. Deși trebuia să mai stăm o zi, după externare am plecat spre București, pentru a fi supusă unor investigații medicale”, a mărturisit actrița pentru  impact.ro.

Anca Pandrea a ajuns la București

Acum actrița a ajuns în Capitală pentru a-și face analize amănunțite pentru a afla cu exactitate care a fost cauza stării de rău.

”Îmi voi face alte analize și investigații, să văd de la ce a fost. Eu sufăr de insuficiență cardiacă, am probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, dar și o gastrită. Până acum, am ajuns la patru medici diferiți și toți mi-au pus același diagnostic, insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3. Nu este prima oară când leșin, dar nu mi se mai întâmplase asta de ceva timp, eu fiind sub tratament. Am fost la medicul de familie, la doctora mea și am luat trimiteri unde am nevoie. Acum aștept rezultatele”, a  mai completat actrița.

In luna iulie, actrita a mai trait un moment de panica la mormantul lui Iurie Darie. Artista în vârstă de 75 de ani nu mai ajunsese la mormântul actorului de doi ani de zile, din cauza pandemiei de coronavirus.

Anca Pandrea are probleme mari de sănătate și acest lucru a îngreunat și mai mult lucrurile.

Recent, o prietenă a dus-o cu mașina la mormântul actorului, unde nu mai călcase de doi ani. După ce a ajuns acolo Anca Pandrea a avut un moment de neatenție, prăbușindu-se pe cavoul unde zace trupul neînsuflețit al soțului său.


Sursa: bzi.ro