Angela Similea, despre Victor Surdu. Ce a făcut soțul acesteia înainte să moară

179


Angela Similea a vorbit despre Victor Surdu, fostul ei soț. Artista a trăit o viață extrem de zbuciumată cu multe povești de dragoste controversate. Cântăreața s-a iubit cu actorul Florin Piersic, însă a fost râvnită de mulți bărbați celebri de-a lungul carierei sale.

Artista a trăit o frumoasă perioadă din viața ei alături de Victor Surdu.

Cum s-a cunoscut Angela Similea cu Victor Surdu

Cei doi s-au cunoscut în anul 1968, politicianul era prezent la un festival de muzica ușoară, s-au căsătorit însă 31 de ani mai tărziu. Artista a rămas văduvă după o căsnicie de 12 ani, Victor Surdu s-a stins din viață în anul 2011, la vârsta de 63 de ani.

Desi au trăit o poveste de dragoste ca în filme, căsnicia lor a fost una relativ scurtă. Pe 7 mai 2011, fostul ministru al Agriculturii a decedat, după ce s-a luptat un an de zile cu o boală cumplită, cancer pancreatic.

Au format unul dintre cele mai admirate cupluri din România, relația dintre aceștia fiind un model demn de urmat, dovedind că există dragoste pură și la a doua tinerețe. Toţi cei care i-au cunoscut au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

“Victor Surdu împreună cu Angela Similea, erau o pereche foarte frumoasă, puţine căsnicii am văzut să se înţeleagă precum ei.”, declara Petre Dinei, politicianul fiind prieten bun cu cei doi.

Cântăreața a suferit enorm după moartea lui Victor Surdu

După moartea partenerului ei de viață, Angela Similea a trecut prin momente extrem de grele. Nici după 9 ani de la tragicul eveniment, artista nu poate uita momentele petrecute împreună. De curând, cântăreață  a pierdut și procesul pentru averea fostului soț, proces câștigat de fratele politicianului, Gabriel Surdu.

Dincolo de iubirea nemărginită pe care cei doi soți și-o purtau, Angela Similea și Victor Surdu împărțeau și aceleași pasiuni. Fostul soț al cântăreței era și el foarte pasionat de muzica.  Politicianul avea un talent incontestabil, după cum a mărturisit chiar și cântăreața Corina Chiriac.

„Cu două zile înainte să moară, s-a trezit din pat și s-a apucat să cânte la pian. Am rămas șocată. Era atât de slăbit încât abia avea putere să apese pe clape. A fost dragoste că în povești. Avea un respect enorm pentru mine. Mă cunoștea de pe scenă. Mi-a spus că și-a făcut un pariu cu el însuși că o să mă cucerească. Era extraodinar de romantic, dar și o furtună. Avea o forță de muncă extraordinară. Am acceptat ceea ce s-a întâmplat, dar mi-e greu”, a dezvăluit Angela Similea.

Angela Similea a mai trecut prin trei căsătorii

Angela Similea a avut o viață amoroasă plină pana sa se casatoreasca cu Victor Surdu. Aceasta a fost căsătorită de trei ori pana la mariajul cu fostul politician, primul soț fiind Andi Constantin, de meserie electrician. După mariajul cu el, a urmat cel alături de chitaristul Sorin Movileanu. Alături de acesta, vedeta a avut un fiu, pe care l-a numit tot Sorin. Ulterior, puștiul celor doi soți a fost înfiat de următorul partener al artistei, Jan Hilgen, un om de afaceri din Olanda.


Sursa: bzi.ro