Aurel Pădureanu, despre moartea Corneliei Catanga. Dezvăluiri cutremurătoare

54


Aurel Pădureanu a vorbit despre moartea Corneliei Catanga în direct la TV. Artista s-a stins din viață pe data de 26 martie 2021 după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Pierderea aceasta i-a afectat enorm pe cei apropiați, în mod special pe fiul și soțul cântăreței.

Aurel și Alex Pădureanu au venit în platoul emisiunii Teo Show și au vorbit despre clipele grele prin care trec acum, după decesul regina muzicii lăutărești.

Aurel Pădureanu, despre moartea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu a izbucnit în plâns în platou, atunci când a văzut imagini cu fosta lui sotie.

„Merg pe stradă și aștept să văd oameni care seamănă cu Cornelia. M-a deranjat cum a fost îngropată, sufăr enorm de mult. Era o fire sensibilă, fricoasă, nu am apucat nici să îi cimentez groapa. A început să plângă când am scos bradul. A avut premoniție, ea acum doi ani și jumătate a avut un infarct, iar când i s-a pus stentul a făcut stop cardio respirator.

Cânta, dar obosea”, a declarat Aurel Pădurenau, la Teo Show.

Fiul Corneliei Catanga este stabilit în America unde locuiește alături de iubita sa. Acesta s-a întors în țară înainte ca mama lui să se stingă din viață , după ce a aflat că starea ei de sănătate este din ce în ce mai gravă.

„Simțeam că trebuie să vin acasă. Mama slăbise foarte mult. Ce să zic. Nici nu mai am cuvinte. Greu, foarte greu”, a declarat fiul Corneliei Catanga.

Pentru a putea uita despre greutățile din viața de zi cu zi, Cornelia Catanga lua pastile care o ajutau să doarmă, susține Aurel Pădureanu care locuiește acum cu fiica lui.

„Era foarte bolnăvioară, dar ea masca chestia asta. Nu am mai putut să plătim la bancă. Noi am pierdut în jur de 300.000 de euro. Ea a suferit enorm. A început să ia pastile de supărare, ca să doarmă mai mult. Zicea: Mi-e frică că am să mor și am să îl las pe Alexandru singur. Nu pot când văd așa ceva. Am o oroare să mai aud de Bragadiru. Nu pot să uit”, a mai spus Aurel Pădureanu.

Fiul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu are de gând să ducă mai departe ultima dorință a mamei sale, mai exact cântatul.

„Noi nu mai avem lacrimi să mai plângem. Plânge sufletul și inima. Pe ea o face cea mai fericită atunci când eu cânt. O să plec pentru că asta a fost dorința supremă a mamei mele, să plec și să îmi continui cariera. Îmi amintesc când eram cu ea împreună, mă trezea și îmi zicea să pun mâna pe pian ”, a declarat Alex Pădureanu.

Aurel Pădureanu trece prin momente extrem de dificile

Artistul trece prin clipe extrem de grele dupa ce locuința în care stătea cu chirie a fost vândută și îi este rușine să apeleze la ajutorul celor din jur. Aurel Pădureanu și-a cerut scuze și de la Gigi Becali.

”A fost o perioadă în care am câștigat bani frumoși și nu am apelat la nimeni, niciodată.

Dar banii s-au dus, pentru că am familia numeroasă și a trebuit să-i ajut pe toți. Și o să mai spun ceva, ce nu am spus pe niciun post de televiziune: în 1979 am fost plecat într-un turneu în străinătate și când m-am întors – eu am din prima căsătorie încă doi copii – mi-a murit copil de 15 ani înecat, pe care nici nu l-am văzut mort.

Și poți să-ți imaginezi în ce situație am fost și ce probleme am avut în viață. Acum nu cer nimic de la nimeni, că mi-e rușine, am o vârstă, pot mai mai cânt și la vârsta asta, foarte frumos și elegant, dar dacă s-a întâmplat cu Cornelia asta este mult mai greu.

Și am pierdut tot: am pierdut casa, tot-tot-tot. Și vreau să-i cer scuze domnului Becali pentru faptul că am îndrăznit să-l deranjez cu un lucru și nu vreau. Îi cer mii de scuze”,  a spus Aurel Pădureanu


Sursa: bzi.ro