Ce boală are, de fapt, Vladimir Putin. Omul său de încredere rupe tăcerea!

44


Ministrul rus de Externe a râs în momentul în care a fost întrebat despre starea de boala lui Vladimir Putin, după ce a liderul de la Kremlin a fost surprins tremurând în public. Boala lui Vladimir Putin a devenit în ultimele săptămâni un subiect intens discutat în cancelariile occidentale. Întrebat cum se simte de fapt preşedintele Rusiei, Serghei Lavrov, şeful diplomaţiei ruse, a dat un răspuns evaziv, după ce a râs zgomotos.

„Întrebați-i pe liderii străini cu care a vorbit în ultima perioadă. Cum este, de exemplu, secretarul general al ONU, care, cred, că poate să vorbească despre acest lucru”, a declarat Serghei Lavrov, râzând, într-un interviu pentru presa italiană, potrivit tgcom24.

Ce boală are, de fapt, Vladimir Putin

Chiar înainte de invadarea Ucrainei, Vladimir Putin a fost filmat într-o ipostază care alimentează speculațiile despre o posibilă boală gravă de care ar suferi. Pe 18 februarie 2022, preşedintele rus a fost surprins atunci când pare că dă dovadă de slăbiciune fizică.

Cu toate că Moscova a negat în repetate rânduri faptul că Vladimir Putin ar avea probleme de sănătate, presa internațională a speculat și a lansat mai multe variante în legătură cu o boală degenerativă și un cancer de care ar suferi acesta. Există zvonuri potrivit cărora Putin ar avea cancer de colon, dar și Parkinson și o tulburare schizoafectivă, inclusiv simptome de schizofrenie, halucinații și manie.

Ce tratament ar lua Vladimir Putin

Medicul Lord Davis Owen, fost ministru de Externe al Marii Britanii, a declarat pentru Times Radio, că îl suspectează pe Putin de consum de steroizi din cauza modificărilor formei feței lui Putin, care ar putea fi cauzate de medicamentele care stimulează masa musculară.

„Uitați-vă la fața lui, cum s-a schimbat. Acum are o față ovală. Nu cred că e doar o operație plastică, așa cum spune lumea. Ori a consumat steroizi ca un culturist și este foarte mândru de mușchii lui, ori a consumat corticosteroizi.

Când consumi aceste droguri, ajungi să ai această față. Reduc imunitatea și te fac vulnerabil în fața Covidului. Omul ăsta a fost izolat complet, nu vede pe nimeni, stă la kilometri distanță de toți.

Asta înseamnă că este pe steroizi. Cred că personalitatea sa s-a schimbat, dar nu cred că este nebun. Este deștept și abil. E cineva pe care nu vrei să îl ai dușman. Este nemilos”, a declarat Lord Owen.

Există și voci care pun starea de sănătate fizică și mintală a lui Putin pe efectele simptomului „brain fog” (n.r. „ceața pe creier”), ca urmare a COVID-ului îndelungat.


Sursa: bzi.ro