Ce relație are Bogdan Jianu cu fosta soție. Cum a reacționat aceasta când a aflat că faimosul regizor s-a recăsătorit

61


Puțini sunt cei care știu ce relație are Bogdan Jianu cu fosta soție. Bărbatul a avut o căsncie longevivă alături de cântăreața Julia Chelaru însă mariajul lor s-a încheiat cu un divorț discret. Bogdan Jianu și-a regăsit fericirea alături de Cătălina Ponor, iar de curând au făcut nunta. Iată cum a reacționat fosta soție a lui Bogdan Jianu când a aflat că acesta s-a recăsătorit.

Bogdan Jianu are o relație bună cu fosta soție

Actualul soț al celebrei gimnaste Cătălina Ponor, Bogdan Jianu, a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un mariaj eșuat însă are o relație foarte bună cu fosta soție, nimeni alta decât Julia Chelaru. Cei doi păstrează legătura și se pare că pe frumoasa Cătălina Ponor nu o deranjează acest lucru.

Recent, gimnasta și faimosul regizor și-au unit destinele, iar frumosul eveniment a fost unul fastuos, dar în același timp discret. Bogdan Jianu a încercat să fie mereu departe de scandalurile din lumea mondenă și să își țină familia departe de ochii curioșilor. Bărbatul trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani buni alături de Cătălina Ponor, iar vestea că se va căsători cu aceasta nu a surprins pe nimeni. Cei doi radiază de fericire împreună și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

Fosta soție a lui Bogdan Jianu are doar cuvinte de laudă pentru fostul soț, cu toate că mariajul lor s-a încheiat. Mai mult, artista nu a dorit să dezvăluie motivele care au dus la divorț și nici cine a fost vinovatul.

,,Am plâns ca doi copii când am decis să ne despărțim, ne-am ținut de mână. A venit notarul a doua zi și asta a fost. În mașină mi-a zis să fiu cuminte să-mi găsesc un băiat bun! Nu vreau să intru în alte detalii din viața mea. Bogdan a fost special. (…)

Din păcate, însă, s-a ajuns la divorț. Nu mai eram fericiți de ani buni, dar am continuat așa. El, în ultimii ani, a plecat la Târgoviște să-și împlinească visul lui, actorie, cascadorie, cai, lupii albi.  Eu am rămas aici, în București, nu mă mai regăseam.”, a declarat Julia Chelaru.

În prezent, Bogdan Jianu și actuala soție, Cătălina Ponor, se bucură din plin de viață și radiază de fericire împreună. Regizorul a rămas în relații bune cu fosta soție, cântăreața Julia Chelaru.

De viața de familie se bucură și actorul Mihai Rait. La vârsta sa, acesta se declară un bărbat împlinit și se mândrește cu soția lui superbă. Și carismaticul artist Tudor Chirilă are o carieră de succes, iar pe plan personal radiază de fericire. Acesta are o iubită superbă și doi copii de care este tare mândru.

Ce spune Julia Chelaru despre actuala soție a lui Bogdan Jianu

Bogdan Jianu și Julia Chelaru au avut un mariaj de nouă ani, însă cei doi au ajuns la divorț după mai multe neînțelegeri. Deși s-au despărțit, aceștia au rămas în relații bune și sunt extrem de discreți când vine vorba de trecut și de viața privată.

Recent, Bogdan Jianu s-a recăsătorit cu frumoasa gimnastă Cătălina Ponor, iar reacția fostei soții nu a întârziat să apară. Julia Chelaru are doar cuvinte de laudă pentru soția fostului ei partener de viață, mărturisind că pe cele două le leagă o frumoasă prietenie.

„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie.”, a precizat Julia Chelaru.

Bogdan Jianu a rămas în relații bune cu fosta soție, cântăreața Julia Chelaru. Bărbatul s-a recăsătorit recent cu gimnasta Cătălina Ponor și se declară un bărbat fericit și împlinit.


Sursa: bzi.ro