marți, aprilie 23, 2024
AcasăCulturaCum arăta Alina Ceușan înainte de a ajunge celebră. Vedeta a trecut...

Cum arăta Alina Ceușan înainte de a ajunge celebră. Vedeta a trecut prin transformări fizice uluitoare

[ad_1]

Multă lume este dornică să afle cum arăta Alina Ceușan înainte de a ajunge celebră. Una dintre cele mai de succes bloggerițe din România se bucură din plin de faimă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta se declară o femeie împlinită și pe plan personal alături de soț și de copil. La vârsta de 30 de ani, Alina Ceușan arată spectaculos și atarge multe priviri la evenimentele mondnee. Vedeta a trecut prin transformări fizice uluitoare.

Cum arăta Alina Ceușan înainte de a ajunge celebră

Alina Ceușan este una dintre cele mai apreciate bloggerițe din România. Aceasta are un număr impresionant de urmăritori în mediul online și se bucură de succes. Vedeta face furori când vine vorba de fashion și câștigă sume impresionante din proiectele sale. Mai mult, vedeta a pus bazele unei afaceri de succes împreună cu soțul ei.

Înainte de a ajunge celebră, Alina Ceușan avea un cu totul alt look. Aceasta a scăpat de câteva kilograme în plus, și-a schimbat culoarea părului și a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a avea formele mult dorite. Bloggerița a recunoscut în repetate rânduri că a acordat mereu o importanță deosebită aspectului ei fizic și ținutelor pe care le poartă. Mai mult, Alina Ceușan a precizat că nu iese din casă niciodată fără să fie machiată.

Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie 2023, realizat de Neti Sandu
Horoscop săptămânal 30 ianuarie – 5 februarie 2023, realizat de Neti Sandu

,,Mă preocupă mult felul în care arăt, e important acest lucru. Îngrijirea începe destul de prematur în ziua de azi, dar imaginea este foarte importantă. Dacă nu mă ocup eu de mine nu ştiu cine poate să o facă. Fiind în domeniu nici nu-mi permit să nu apelez la machiaj, dar acesta chiar ajuta. Trebuie să te machiezi în funcţie de ocazie.”, a precizat aceasta.

În prezent, Alina Ceușan se bucură din plin de celebritate, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soț și de băiețelul lor superb. Pe Instagram, aceasta își surprinde fanii cu fotografii de familie inedite, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. O altă vedetă care a trecut prin transformări fizice uimitoare de-a lungul timpului este Oana Radu. Cântăreața a slăbit spectaculos și și-a făcut câteva operații estetice pentru a ajunge la aspectul mult dorit.

Vedeta vrea să devină mamă pentru a doua oară

Alina Ceușan reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită. Cunoscuta bloggeriță se bucură din plin de ipostaza de mamă și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, Raul Tișa. Cei doi au un băiețel superb, dar nu exclud ca în viitorul apropiat să devină din nou părinți.

„Da, ne gândim, noi v-am spus de foarte multe ori, în super multe interviuri că ne dorim 2, chiar 3 cu siguranță și vă anunțăm când va fi momentul. Am și eu o soră la rândul meu, la fel așa și soțul meu, Raul, un frate și cred că e foarte important să crești cu frați și surori, pentru că sunt cumva îngerii tăi păzitori în lume, singurii oameni pe care te poți baza într-adevăr la nevoie. (…) Pentru mine este foarte important ca Rock măcar un frate sau o soră să aibă. După aia, mai departe, mai vedem.”, a precizat Alina Ceușan.

Alina Ceușan are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Bloggerița se declară o femeie împlinită în viața privată alături de copil și de soțul ei care o răsfață mereu.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments