marți, aprilie 23, 2024
AcasăCulturaCum este jurnalistul Dragoș Pătraru în ipostaza de soț și tată. Celebrul...

Cum este jurnalistul Dragoș Pătraru în ipostaza de soț și tată. Celebrul om de televiziune ascunde o poveste de viață impresionantă

[ad_1]

Puțini sunt cei care știu cum este jurnalistul Dragoș Pătraru în ipostaza de soț și tată. Prezentatorul emisiunii satirice ,,Starea Nației” se bucură de un succes uluitor în carieră și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de celebritate, Dragoș Pătraru este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Acesta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Celebrul om de televiziune ascunde o poveste de viață impresionantă. Iată ce spune prezentatorul despre femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă.

Cum este jurnalistul Dragoș Pătraru în ipostaza de soț și tată

Dragoș Pătraru este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți oameni de televiziune din România. Acesta prezintă emisiunea cu temă politică ,,Starea Nației” și face furori cu stilul său inconfundabil de a critica sau de a scoate în evidență anumite probleme cu care se confruntă România. Dincolo de lumina reflectoarelor, Dragoș Pătraru are o familie frumoasă de care este tare mândru. Jurnalistul are doi copii și o soție devotată, care nu își dorește să apară în lumea mondenă. Puțini sunt cei care știu că faimosul om de televiziune s-a căsătorit pe când avea doar 22 de ani. Jurnalistul are doar cuvinte de laudă pentru soția sa, însă recunoaște cu umorul caracteristic faptul că a avut parte de multe provocări în viața de cuplu.

„Ea ia toate deciziile. Când iau o hotărâre o întreb dacă am făcut bine, dacă nu… Eu iau doar deciziile cu privire la emisiune… Eu am luat-o pe nevastă-mea pentru că atunci când ne-am cunoscut nu vorbea. Şi mă întrebau prietenii dacă e cumva mută… Iar acum nu mai tace. Am fost tras pe sfoară. Dar am tras un loz câştigător. Ne-am potrivit foarte bine de la început. Ea n-a vrut iniţial, dar am convins-o până la urmă.”, a mărturisit prezentatorul emisiunii ,,Starea Nației.”

Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Ce au făcut niște tineri care petreceau într-un sat din Vaslui când au auzit că o ambulanță a rămas blocată în nămeți VIDEO
Ce au făcut niște tineri care petreceau într-un sat din Vaslui când au auzit că…

Dragoș Pătraru se bucură din plin de viața de familie și se declară un bărbat împlinit. Acesta se afișează destul de rar la evenimentele mondene împreună cu soția și cei doi copii, dorind să îi țină pe aceștia departe de scandalurile din showbiz-ul autohton. Un alt prezentator celebru care radiază de fericire de când este tată este Mihai Morar. Acesta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și este extrem de apreciat de public, dar și de colegii de breaslă.

Și îndrăgitul artist Tudor Chirilă este discret câmd vine vorba de planul personal și se mândrește cu cei doi copii. Acesta este un tată devotat și are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă.

Ce spune faimosul prezentator despre problemele din viața de familie

Dragoș Pătraru a vorbit în repetate rânduri despre cât de greu i-a fost să ajungă un jurnalist de succes. Acesta a avut parte de multe provocări în carieră, dar nu a renunțat la marele său vis și în prezent face furori în televiziune. Faimosul prezentator a mărturisit recent că celebritatea sa i-a afectat pe cei doi copii ai săi. Dragoș Pătraru a dezvăluit cum se înțelege cu fiica și fiul său, aflați la vârsta adolescenței și care sunt principiile după care îi educă.

„Eu sunt acelaşi om, am aceiaşi prieteni… Dar copiii au o problemă şi e destul de mare. Pentru că eu, fiind ăla de la TV care face scandal orice s-ar întâmpla, normal că toată lumea se raportează la chestia asta şi le face şi lor rău. La şcoală există colegi care zic: „Ce, dacă taică-tu apare al TV, crezi că…“. Fii-mea a avut astfel de probleme cu tot felul de bădărani. (…) Singura lecţie pe care le-am predat-o amândurora şi la care eu ţin foarte mult e că în viaţă trebuie să faci doar ce-ţi place.”, a precizat jurnalistul.

Dragoș Pătraru are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândru. Celebrul prezentator tv este extrem de discret când vine vorba de planul personal și își ține soția și copiii departe de lumea mondenă.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments