De ce au ajuns la divorț Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu. Artista a recunoscut

258


De ce au ajuns la divorț Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu. La aproape un an de la anunțul despărțirii, cântăreața a vorbit despre motivele ce au dus la destrămarea cuplului. Cei doi au format un cuplu extrem de apreciat atât pe plan profesional cât și în viață privată.

Inițial s-a spus că motivul ce a dus la despărțirea celor doi a fost infidelitatea lui Aurel Pădureanu.

De ce au ajuns la divorț Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu

La aproape un an de zile de când cei doi s-au separat, Cornelia Catanga a mărturisit care este adevăratul motiv al divorțului. Din câte se pare, Padureanu se lega foarte mult de aspectul fizic al Corneliei. Acest lucru a deranjat-o extrem de mult pe aceasta.

„Suntem despărțiți. El mi-a zis că sunt grasă, am dat cu telefonul de pământ, lucru care m-a deranjat enorm de mult. Dacă mai rămân așa de grasă, îmi fac operație. Norocul lui Pădureanu e că acum n-am voie să fac anestezie, din cauza problemelor pe care le am”, a dezvăluit Cornelia Catanga pentru p emisiune TV.

„Știți cum e Cornelia, puțin mai impulsiva, eu sunt mai cerebral. Nu știu ce să cred. Comportamentul meu am căutat să fie elegant pentru că am avut o familie frumoasă. Eu cred că e doar o ruptură și nu e definitiv, Dumnezeu știe cel mai bine”, a mărturisit cunoscutul lăutar, pentru Antena Stars.

Aurel Pădureanu ar fi înşelat-o pe Cornelia Catanga

Cornelia Catanga și Aurel Padureanu au ajuns la divorț după ce au avut parte de mai multe neînțelegeri.

Ruptura dintre ei s-a produs în primăvara acestui an. Chiar dacă formează un cuplu, artişii locuiesc în aceeaşi casă. Printre motivele care au dus la separarea celor doi, s-ar fi numărat şi infidelitatea lăutarului faţă de soţia lui.

“Nu știu dacă a dorit să mă lase pentru altă femeie. Eu vreau să cred că nu este absolut nimic adevărat, deși dovezi am. Am niște dovezi și aș vrea să aduceți cel mai clarvăzător. Îi arăt ceva și-mi spune: clar, scurt și la obiect! Nu zic că m-a înșelat, dar o să spun la momentul potrivit, atunci când trebuie”, a declarat Cornelia Catanga în cadrul unei emisiuni TV.

Contactat de reporterii „Antena Stars”, Aurel Pădureanu a confirmat că între ei doi există o ruptură, însă a declarat că nu se aștepta că partenera lui de viață să vorbească despre acest subiect în public, deoarece, de regulă își rezolvau problemele în familie.

„Suntem oameni maturi. De regulă, noi ne spălăm regulile în familie, nu știu ce a pățit Cornelia de a făcut asemenea declarațîi. Normal că este adevărat, v-am spus și vă repet, noi suntem oameni maturi”, a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru „Antena Stars”.

Pe 23 octombrie 2014, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu și-au unit destinele și în fața Lui Dumnezeu.

Cei doi artişti şi-au jurat credinţă veşnică la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală, iar artista a fost dusă la altar chiar de fiul său, Alexandru Pădureanu. Mireasă, care avea 56 de ani la vremea respectivă, a purtat o rochie creată de designerul Cătălin Botezatu. Petrecerea de nuntă a avut loc la restaurantul Mărul de Aur.


Sursa: bzi.ro