Emma Zeicescu a renunțat la cariera pe care o avea în televiziune! Vedeta a trecut printr-un episod cutremurător în copilărie

53


Emma Zeicescu a renunțat la cariera sa de 21 ani în televiziune pentru a deveni noul director al comunicării al companiei Philip Morris România. Aceasta i-a luat locul lui Dragoș Bucurenci. 

Fosta jurnalistă a povestit în cadrul unui podcast cea mai cumplită experiență prin care a trecut când era doar un copil. Vedeta și-a găsit tatăl mort în bucătărie. 

Emma Zeicescu este noul director de comunicare al companiei Philip Morris România

Emma Zeicescu a renunțat la cariera sa de jurnalist pentru a se alătura companiei Philip Morris România. Aceasta este licențiată în jurnalism și s-a specializat în „Breaking News și Talk-Show”. De-a lungul activității sale în televiziune, presă scrisă și online a colaborat cu Realitatea TV, Televiziunea Română și Gândul. De asemenea, Emma Zeicescu este trainer în comunicare, formator autorizat și consultant. 

„În decizia de a mă alătură companiei a contat enorm angajamentul ferm al Philip Morris International de a construi un viitor în care țigările să fie înlocuite definitiv cu produse fără fum, care sunt o alegere mai bună decât continuarea fumatului. Din această perspectivă, îmi doresc să fiu parte dintr-o conversație onestă și relevantă, una de care cu toții avem nevoie.”, a declarat Emma Zeicescu.

Fosta jurnalistă i-a luat locul lui Dragoș Bucurenci, cel ce a avut rolul de director al departamentului de comunicare până în 2019. Bărbatul a fost promovat în funcția de director pentru departamentul de afaceri externe. Compania Philip Morris International este o multinațională elvețio-americană ce produce țigări și tutun. Aceasta a deschis o filială în București în anul 1993. Firma dorește să construiască un viitor fără fum în România, să înlocuiască țigările cu produse ce nu produc fum, chiar dacă nu sunt lipsite de riscuri și conțin tutun.

Fosta jurnalistă a trecut printr-un episod cutremurător în copilărie

Fosta jurnalistă a fost invitată în cadrul unui podcast și a povestit un episod traumatic prin care a trebuit să treacă în copilărie. Aceasta și-a găsit tatăl mort din cauza consumul excesiv de alcool. Bărbatul a făcut stop cardiac, iar fiica sa l-a găsit în bucătărie. Emma Zeicescu avea doar șapte ani când a trebuit să treacă prin drama ce i-a marcat viața. Vedeta a povestit experiența ce i-a marcat viața pentru ca oamenii să înțeleagă nimeni nu are o viață perfectă.

„Tata a murit în bucătărie, stop cardiac, 37 de ani, pe fond de alcool. Tata avea o problemă cu alcoolul. Si eu mă bucur că putem să vorbim despre asta, pentru că aș vrea să mai ieșim dintr-o zonă despre viața asta perfectă în care oamenii reușesc să-și controleze emoțiile, slăbiciunile, vulnerabilitățile. Suntem cu toții niște oameni puternici, dar, în aceeași măsură, și niște oameni slabi”, a declarat fosta jurnalistă.

Cu toate că tatăl său era un bărbat intelectual, căruia îi plăcea să scrie poezie și era un artist în adevăratul sens al cuvântului, acesta a căzut în patima alcoolului. Mai mult de atât, vedeta a precizat că deși era un copil pe de o parte înțelegea ce se întâmplă, dar totodată nu știa cum să procedeze într-o asemene situație.

Emma Zeicescu este o femeie împlinită atât pe plan personal, cât și profesional. Chiar dacă a avut momente marcante în viață, aceasta a continuat să zâmbească.


Sursa: bzi.ro