Gina Matache, mama Deliei, are probleme mari de sănătate. “Nu mai am cum să lupt…”

44


Mama Deliei se confruntă cu o problemă de sănătate la mână. Din nefericire, afecțiunea de care suferă Gina Matache nu are leac. Chiar dacă mâna o doare în continuare și nu o poate folosi ca pe cealaltă, mama Deliei a spus că a întrerupt tratamentul.

Aceasta a mărturisit că nu mai poate să lupte, că s-a săturat să meargă prin spitale.

Gina Matache, mama Deliei, are probleme mari de sănătate

Gina Matache a mai spus că lasă totul în seama lui Dumnezeu pentru că oricum pentru afecțiunea ei nu există un leac. „Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnzeu cu mila, cum o vrea așa face’, a spus mama Deliei, Gina Matache, la Showbiz Report, de la Antena Stars.

Mama Deliei a spus că a încercat să se intereseze în mai multe locuri dacă există vreun tratament pentru afecțiunea ei de la mână. Gina Matache a mărturisit că un astfel de leac nu există în România, dar nici în străinătate. O singură variantă ar putea să fie în Franța, însă interpreta de muzică populară nu ar fi nici acolo asigurată că problema de sănătate pe care o are ar putea să fie tratată.

„Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu prea avem practică, sunt lucruri puțin studiate. Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poți să înțelegi. Nu există tratament’, a mai spus Gina Matache, potrivit spynews.ro.

Mama Deliei nu poate să mai gătească din cauza afecțiunii

Mama Deliei a mai povestit că, din cauza problemei de sănătate pe care o are la mână, se descurcă destul de greu și nu prea reușește nici să-și țină nepoții în brațe. În plus, aceasta a mai spus că nici de gătiti nu mai poate din cauza afecțiunii, așa că a început să nu prea mai facă mâncare în casă, ci mai degrabă să cumpere.

Nu mult a trecut de când Gina Matache s-a bucurat de o vacanță minunată alături de fiicele sale, Delia și Oana. În plus, cântăreața de muzică populară a mai adăugat că fiicele ei o răsfăță cât de bine pot și mereu îi propun să meargă cu ele să se relaxeze.

Delia Matache se confruntă cu probleme de sănătate

Delia este foarte activă pe paginile de socializare și împărtășește multe momente importante cu urmăritorii ei din mediul online. De data aceasta, artista le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu probleme la coloană. Cântăreața s-ar fi plâns de durerile de spate de mai multe ori, iar acum a aflat care este motivul discomfortului pe care l-a simțit în ultima vreme.

“Doresc să mulțumesc emisiunii pentru acest spate aproape curbat, această cervicală superbă pe care am dobândit-o în urma multor ani și ani de emisiuni. Ce minunată e viața, îmi dau demisia! Da, nu o să mai stau jos, o să stau în picioare. O să stau la masă în picioare, o să fiu activă, nu o să mai stau jos, pentru că stau prost jos. Oamenii oricum nu sunt făcuți să stea în fund, jos”, a mărturisit Delia, pe rețelele de socializare.


Sursa: bzi.ro