miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăCulturaIoana Cosma își ascunde vârsta și arată spectaculos. Ce spune prezentatoarea despre...

Ioana Cosma își ascunde vârsta și arată spectaculos. Ce spune prezentatoarea despre sacrificiile făcute de dragul carierei

[ad_1]

Ioana Cosma își ascunde vârsta și arată spectaculos. Celebra jurnalistă și prezentatoare de știri sportive are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta a fost concediată recent de trustul PRO, însă este încrezătoare că va reveni cât mai curând la pupitrul știrilor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Ioana Cosma este extrem de discretă și își ține familia departe de ochii curioșilor. Iată ce spune prezentatoarea despre sacrificiile făcute de dragul carierei.

Ioana Cosma își ascunde vârsta și arată spectaculos

La vârsta de 48 de ani, Ioana Cosma se bucură de succes în carieră, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită. Aceasta este de profesie jurnalist sportiv și s-a remarcat de la primele apariții la pupitrul știrilor. Puțini sunt cei care știu că vedeta a făcut numeroase sacrificii pentru a ajunge celebră. Îndrăgita jurnalistă a dezvăluit că pasiunea pentru sport a apărut de la o vârstă fragedă, bunicul ei fiind un mare fan fotbal. Mai mult, Ioana Cosma a dezvăluit că bunicul ei a susținut-o mereu pe plan profesional și i-a dat cele mai bune sfaturi în materie de sport.

,,Pasiunea aceasta este încă din copilărie. Bunicul meu, cea mai importantă persoană din viața mea, era fan fotbal. Am început să mă uit împreună cu el la meciuri și el mi-a „livrat” pasiunea asta, am primit-o de la el. Ne uitam la meciuri, comentam și el îmi explica de ce un jucător n-a făcut bine într-un anumit moment sau de ce a făcut bine. S-a stins acum foarte mulți ani, dar îl iubesc exact ca în copilărie și îi mulțumesc pentru că m-a crescut și din punct de vedere profesional.”, a declarat știrista.

Ioana Cosma se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când se afișează la tv sau la evenimentele mondene. Jurnalista este atentă la fiecare apariție a sa și este discretă când vine vorba de planul personal. Și colega ei de breaslă, Corina Caragea, arată spectaculos și atrage multe priviri. Vedeta nu ar accepta niciodată să pozeze în ipostaze îndrăznețe, dar își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ținute care îi pun în evidență silueta fără cusur. Și celebra prezentatoare Dana Războiu se menține în formă și își ascunde vârsta. Vedeta a avut parte de multe momente grele în viața privată și a rămas în relații tensionate cu fostul soț.

Cum este vedeta dincolo de lumina reflectoarelor

Ioana Cosma a demonstrat tuturor că este o femeie puternică în pofida momentelor grele din carieră. Aceasta a fost criticată pentru că a fost prima femeie comentator la Euro 2020, însă jurnalista nu a ținut cont de replicile dure ale unora și s-a bucurat din plin de acea experiență profesională.

,,Acolo nu eram o fată care comenta, ci un comentator și atât, deci oamenii au avut dreptul să își spună părerea, pentru că a fost vorba despre un serviciu, prestat bine sau nu. Trebuia luat contextul în ansamblu, eu am comentat 7 meciuri în toată viața mea, cu cele de la Euro, ceilalți comentatori aveau sute, așa că există un ecart foarte mare din acest punct de vedere. (…)

Sunt un jurnalist, un om obișnuit, o femeie care gătește în timpul liber. Când am timp fac voluntariat și cred că oamenii peste 40 de ani trebuie să întoarcă ceva în societate și să facă voluntariat. Sunt un om simplu care merge la piață, la cumpărături, nimic altceva.”, a precizat aceasta.

La vârsta de 48 de ani, Ioana Cosma are o carieră de succes în televiziune și se bucură din plin de aprecierea publicului. Jurnalista face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor, dar este extrem de discretă când vine vorba de familia sa pe care o ține departe de ochii curioșilor.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments