duminică, iulie 21, 2024
AcasăCulturaLavinia Bîrsoghe, una dintre angajatele Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”, despre secretele din spatele instituției....

Lavinia Bîrsoghe, una dintre angajatele Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”, despre secretele din spatele instituției. „Mă jigneau. Plecam plângând”

Lavinia Bîrsoghe, una dintre angajatele Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”, despre secretele din spatele instituției. „Mă jigneau. Plecam plângând”

[ad_1]

Lavinia Bîrsoghe, una dintre angajatele Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”, a dezvăluit abia acum cum a fost tratată de persoanele aflate la conducerea instituției.

De luni de zile, Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” se află în centrul unei controverse aprinse, după ce administrația locală din Craiova a decis desființarea sa. Niculina Stoican a renunțat la funcția de manager, pe care o deținuse timp de câțiva ani, iar plecarea sa a declanșat o serie de dezvăluiri tulburătoare din partea artiștilor ansamblului, care au scos la iveală realități neașteptate din interiorul instituției.

Lavinia Bîrsoghe, una dintre angajatele Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”, despre secretele din spatele instituției

De-a lungul carierei sale în cadrul Ansamblului „Maria Tănase”, artista a susținut că a fost supusă unui tratament neplăcut din partea conducerii. Totuși, ea a evitat să ofere nume concrete, preferând să mențină discreția cu privire la identitatea persoanelor implicate.

Interpreta a mărturisit că era frecvent supusă jignirilor din partea conducerii ansamblului. Criticile dure la care era supusă o afectau profund, provocându-i suferință considerabilă.

„În decursul anilor am avut parte de nedreptăți, însă cei care le-au făcut le-au considerat corecte.

La început, foarte puțin îndrăzneam să spun ceea ce simt. Și dacă spuneam, nici măcar nu mă luau în seamă. Din contră, mă mai și jigneau: dar ce știi tu…?! Foloseau și un apelativ când încercam să-mi spun punctul de vedere, un apelativ pe care nu pot să-l reproduc. O jignire urâțică din partea conducerii. Am suferit, am plâns de foarte multe ori, plecam plângând”, a declarat Lavinia Bîrsoghe, în cadrul podcast-ului moderat de Alexandru Pătrașcu.

Se implica Niculina Stoican în managementul instituției?

Niculina Stoican a condus Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” timp de câțiva ani, până la demisia sa din urmă cu câteva luni. Decizia sa a venit ca urmare a alipirii ansamblului la Teatrul pentru Copii „Colibri” din Craiova.

Lavinia Bîrsoghe a apreciat în mod deosebit activitatea Niculinei Stoican ca manager al Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”. Cântăreața a declarat că instituția a cunoscut o perioadă de prosperitate sub conducerea sa, evidențiată de spectacolele impecabil organizate.

„Fără discuție, chiar dacă cineva se va simți deranjat, eu îmi asum ce spun, categoric sub managementul doamnei Niculinei Stoican. În această perioadă de 21 ani, Ansamblul a avut perioada de înflorire cea mai mare. Faptele dovedesc, proiectele care s-au desfășurat în această perioadă.

Modul în care s-au desfășurat toate spectacolele, se vede din punct de vedere profesional. Am și muncit mai mult, clar”, a mai spus artista, conform Starpopular.ro.

Lavinia Bîrsoghe, una dintre angajatele Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”, a vorbit despre secretele din spatele instituției, după ce Niculina Stoican și-a dat demisia.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments