Iuliana Pepene nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Cum reușește să se mențină în formă celebra prezentatoare

32


O apariție răvășitoare în showbiz-ul autohton, Iuliana Pepene, nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Frumoasa prezentatoare de știri se mândrește cu un corp de zeiță și încinge imaginația multor bărbați cu ținutele sale incendiare și fizicul de invidiat. Vedeta se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului. Iuliana Pepene este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Iată cum reușește să se mențină în formă celebra prezentatoare.

Iuliana Pepene își ascunde vârsta și arată spectaculos

Iuliana Pepene este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri din România. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și se remarcă de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor de la Antena 1. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, vedeta este pasionată de sporturile extreme, motoare și mașini.

La vârsta de 31 de ani, Iuliana Pepene se mândrește cu o siluetă fără cusur și nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze incendiare. Știrista arată spectaculos și pozează sexy ori de câte ori are ocazia, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Iuliana Pepene a vorbit despre marile ei pasiuni dincolo de lumina reflectoarelor și a oferit detalii surprinzătoare despre viața ei privată.

,,Am fost dintotdeauna pasionată de sectorul auto-moto, cred că din născare am acest „microb.” Tatăl meu mi-a insuflat, în joacă, dorința de a cunoaște cât mai multe despre mașini, de la mecanică la design și branding. Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată. Nici prima pasiune. A mea este cea legată de automobilism. (…)

Nu m-a speriat niciodată puțin ulei de motor pe mâini sau câteva pete pe haine. Este important ca, atunci când pleci la drum, să cunoști câteva chestiuni elementare despre mașina ta. (…) Sper ca, în viitorul apropiat, să port cu mândrie un combinezon cu titulatura de pilot.”, a declarat aceasta.

Iuliana Pepene este extrem de activă și pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu fotografii incendiare. O altă prezentatoare celebră care face furori pe Facebook este Magda Pălimariu. Aceasta s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor și se pregătește să devină mamă pentru prima dată.

Și frumoasa artistă Raluka nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Vedeta are un corp perfect și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă sau la evenimentele mondene.

Cum reușește să arate atât de bine frumoasa prezentatoare

Iuliana Pepene se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 31 de ani. Știrista se mândrește cu silueta ei perfectă și încinge imaginația multor bărbați cu aparițiile sale provocatoare. Recent, vedeta a dezvăluit cum se menține în formă și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

,,Toată lumea mă întreabă dacă am nutriţionist, ori dacă merg frecvent la sală. Ei bine, nu! Muncesc mult, alerg de colo-colo, sunt o fire foarte activă şi cred că asta mă ţine în formă. Iar când mi-e foame, mănânc sănătos, legume şi fructe culese cu mâna mea din grădina bunicilor de la Braşov, sau caut în supermarket ce e mai bun, deşi nu se compară cu produsele de acasă. Dacă stau să le citesc etichetele, plec fără să cumpăr nimic. (…)

Îmi plac legumele, crude, fierte, pe grătar, peştele cu ciuperci, ori tartarul de ton sau vită, piureul cu trufe şi nelipsitele salate. Fiecare farfurie trebuie sa conţină culoare. Nu mă omor după alimente crocante, prăjite, ori fast-food. Cred că ăsta-i norocul meu.”, a mărturisit vedeta tv.

La vârsta de 31 de ani, Iuliana Pepene are o carieră de succes în televiziune și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Știrista se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Vedeta pozează sexy și pe rețelele de socializare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.


Sursa: bzi.ro