Lily Rabe, actrița din American Horror Story, este însărcinată. Vedeta și soțul ei vor deveni părinți pentru a treia oară

108


Actrița Lily Rabe este însărcinată pentru a treia oară. Vedeta le-a arătat tuturor burtica de gravidă pe covorul roșu, în cadrul unui eveniment din acest weekend. În vârsta de 39 de ani, a făcut marele anunț la gala de deshidere a Muzeului Academiei de Filme.

Va fi al treilea copil pe care Lily Rabe și Hamish Linklater îl au împreună.

Actrița Lily Rabe este însărcinată

Lily Rabe și Hamish Linklater au devenit părinți pentru prima dată în anul 2017, iar mai apoi în anul 2020 familia acestora a mai crescut cu încă un membru. Soțul actriței este, de asemenea, tatăl lui Lucinda Rose, în vârstă de 14 ani, dintr-o căsătorie anterioară cu Jessica Goldberg.

Un reprezentant al artistei a făcut anunțul care a fost confirmat în acest weekend de către Lily Rabe la gala de deschidere a Muzeului Academiei de Filme. Starul a purtat o rochie ce i-a scos la iveală burtica de gravidă.

Kylie Jenner este din nou însărcinată

Milionara Kylie Jenner trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta a anunțat pe contul său de Instagram că va deveni mămică pentru a doua oară. Ea a ales un filmuleț extrem de emoționant în care a surprins momentul când i-a anunțat și pe ceilalți membri că familia lor se mărește.

Ea a făcut un test de sarcină, iar primul care a aflat a fost chiar Travis, viitorul tătic. Acesta a fost extrem de emoționat după aflarea veștii și s-a bucurat foarte mult. Chiar și Stormie, fetița lor, a fost fericită de vestea că va mai avea un frățior sau o surioară, după care au mers toți trei la medic.

Acolo au aflat că totul este în regulă, dar încă nu s-a văzut sexul bebelușului, pentru că sarcina este prea mică. Fotografiile de la ecograf au ajuns și la restul familiei, care a primit cu drag vestea că vor mai avea un nepoțel.

Si in showbizz-ul romanesc se asteapta cu sufletul la gura ca Andreea Ibacka sa nasca. Frumoasa actriță din serialul „Adela”, și-a anunțat fanii, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, că a plecat spre maternitate. Aceasta a precizat că are și bagajul făcut, însă a transmis și un mesaj care ne pune pe gânduri.Andreea Ibacka ar urma să nască zilele acestea, după cum anunța în vară. Atunci, actrița și soțul ei, Cabral Ibacka, au precizat că al doilea copil al lor urmează să vină pe lume la sfârșitul lunii septembrie, începutul lui octombrie. Așadar, totul ar urma să se petreacă în perioada aceasta, chiar dacă ea încă nu a dezvăluit data la care este programată nașterea.


Sursa: bzi.ro