Prinţul Harry, despre moartea Prințesei Diana. “Aceste sentimente vor dispărea”

144


Prinţul Harry a vorbit despre moartea Prințesei Diana și despre momentele grele pe care le-a trăit odată cu dispariția acesteia. Toate gândurile sale au fost făcute publice pe prefața unei cărţi, adresată copiilor lucrătorilor sanitari care şi-au pierdut părintele sau o fiinţă dragă în timpul pandemiei de SARS-CoV-2.

Lady Di a murit acum mai bine de 23 de ani, într-un accident rutier în tunelul stradal numit Pont de l’Alma din Paris.

Prinţul Harry, despre moartea Prințesei Diana

Lady Di s-a stins din viață pe 31 august 1997, la acea vreme Harry avea 12 ani. În cartea “Hospital by the Hill”, scrisă de Chris Connaughton, Ducele de Sussex a povestit faptul că la început nu a vrut să creadă sau să accepte decesul mamei sale, dar l-a ajutat să ştie că “spiritul, dragostea şi amintirile ei” vor dura de-a lungul timpului.

“Când eram copil, eu mi-am pierdut mama. La acea vreme, eu nu voiam să cred asta sau să accept, iar pierderea ei mi-a lăsat un gol interior uriaş. Știu cum te simți și vreau să te asigur că, odată cu trecerea timpului, acel gol va fi umplut cu iubire și sprijin. Cu toții ne-am confruntat cu pierderi în diferite moduri, dar, când un părinte merge în Cer, mi s-a spus că spiritul său, dragostea și amintirile nu fac asta. Ei sunt mereu alături de tine și îi poți ține pentru totdeauna , iar acest lucru îl consider adevărat”, a scris  fiul cel mic al Prinţului Charles şi Diana de Wales, care a elogiat munca depusă de cei care şi-au dedicat viaţa “ajutorării celorlalţi”.

Ce a scris Harry în prefața celebrei cărți

Prințul Harry a mai menționat în prefața volumul emoționant: “Poţi să te simţi singur, poţi să fii trist, supărat sau să te simţi rău. Aceste sentimente vor dispărea”. El le-a transmis copiilor că se “vor simţi mai bine şi mai puternici”, când vor fi pregătiţi să vorbească despre acest lucru, informează ziarul The Times.

Cartea intitulată “Hospital by the Hill”, scrisă de Chris Connaughton şi cu ilustraţîi realizate de Fay Troote, spune povestea unui copil a cărui mamă moare în timp ce lucra în prima linie la un spital în timpul crizei epidemiologice.

Volumul va fi dăruit tuturor celor care şi-au pierdut o fiinţă dragă în sectorul medical, ca parte a evenimentelor prilejuite de Ziua Naţională a Reflecţiei, marcată pe 23 martie în Marea Britanie pentru a comemora un an de la primul lockdown naţional impus de pandemia de coronavirus.

Samantha Markle spune că Meghan va divorța

Sora vitregă a ducesei de Sussex a precizat faptul că Meghan va divorța de Prințul Harry.

„Cred că vor ajunge la divorț, cu excepția cazului în care primesc consiliere extinsă și își vor cere scuze de la cei pe care i-a denigrat în acești de doi ani”, a râs ea.

„Nimic din toate acestea nu a fost cinstit, iar daunele aduse familiei Regale au fost masive, mai ales acum.”, a continuat.

In urma celebrului interviu, Daniela Relph, corespondentul casei regale, a declarat că Palatul Buckingham „nu va dori să se simtă grăbit să spună ceva” despre afirmațiile prințului Harry și Meghan. Cuplul a vorbit cu Oprah despre rasism, sănătate mintală, mass-media și alți membri ai familiei regale.

Prinţul Harry a vorbit despre moartea Prințesei Diana și despre momentele grele pe care le-a trăit odată cu dispariția acesteia, pe prefața unei cărţi.


Sursa: bzi.ro