Roxana Nemeș, la vârsta la care-și dorește primul copil. Ce spune frumoasa blondă după participarea la Survivor

120


Frumoasa blondină Roxana Nemeș recunoaște că a ajuns la vârsta la care își dorește primul copil, iar participarea la Survivor i-a priit de minune. Astfel, odată cu participarea la competiția din Republica Dominicană, Roxana a revenit în lumina reflectoarelor și și-a relansat cariera. Totodată, Roxanei Nemeș îi merge bine și în plan personal, fiind logodită cu Călin Hagimă și chiar gândindu-se la mărirea familiei.

Roxana Nemeș, absolventă a Facultății de Jurnalism din orașul natal, Târgu Mureș, a cochetat pe timpuri cu modelingul. Însă începuturile ei în showbiz sunt legate de muzică, frumoasa blondină începând u-și cariera în urma întâlnirii cu Radu Groza, cu care a format și un cuplu. Și totuși, cea mai mare lovitură de imagine dată de ea a fost apariția în revista Playboy. Conștientă de atuurile ei fizice, blondina a pozat goală printre cărți, în Biblioteca Metropolitană București.

Roxana Nemeș, la vârsta maturității depline

Apetisanta blondină s-a născut la data de 16 aprilie 1989 și este în zodia Berbec, astfel că Roxana Nemeș a împlinit în primăvară frumoasa vârsta de 32 de ani. Ea și iubitul ei Călin Hagimă sunt împreună de câțiva ani, se înțeleg de minune, astfel că își doresc să treacă la următorul nivel. Blondina se simte pregătită în acest moment să realizeze probabil cel mai mare proiect al vieții sale, și anume familia.

Așadar, cea mai mare dorință a artistei este să devină cât mai repede mamă, ba chiar a precizat că își dorește doi copii. Roxana Nemeș a precizat că nu disperă în ce privește aspectul naternității, dar este clar că își dorește acest lucru cât mai curând. Totodată, ea simte că va fi mamă de băiat în primul rând și apoi își dorește și o fetiță:

„Primul copil va fi băiat, aşa simt eu. Mă văd mama de băiat. Dacă ar fi, fetiţă şi băiat. Dar să vină, n-am fost stresată pe tema asta, dar îmi doresc. Am muncit pentru asta, dar nu m-au luat stările…”, precizează Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș s-a relansat cu Survivor și Bravo ai stil

Ca fostă Faimoasă la Survivor România 2021, dar și concurentă la „Bravo ai stil”, Roxana Nemeș traversează poate cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Și nici nu are cum să fie altfel, deoarece, cele două mari proiecte TV în care a fost implicată au reprezentat o relansare pentru vedetă. De asemenea, după participarea în Republica Dominicană ea a dovedit că poate mai mult decât s-ar fi aşteptat alții de la ea.

Iar la întoarcerea în ţară, după ce a demonstrat că este o înfocată luptătoare, Roxana a fost aşteptată şi îmbrăţişata cu foc de către logodnicul ei. Apoi, Roxana și Călin au recuperat timpul pierdut şi și-au făcut cadou o vacanţă în Mykonos, unde s-au relaxat de minune. Însă, cât timp a fost departe de iubitul ei, Roxana şi-a pus la încercare trăirile şi sentimentele şi a realizat că cel mai important lucru în viaţa unui om este familia şi copiii.

În altă ordine de idei, Roxana Nemeș, aflată la vârsta maturității depline, a revenit mult mai motivată de la Survivor și este convinsă că viitorul îi va rezerva multe surprize plăcute. Așadar, nu este exclus ca în curând, ea și logodnicul ei să anunţe că urmează să devină părinți…


Sursa: bzi.ro