Ștefan Bănică Jr., reacție acidă la X Factor. „Ce râdeți, mă, ca proștii?” 

113


Ștefan Bănică Jr. a avut o reacție acidă în ediția de luni, 13 septembrie, a show-ului X Factor. Colegii acestuia, de la masa juraților, au rămas fară cuvinte. Delia, Loredana Groza și Florin Ristei l-au apostrofat pe artist când au văzut ce cuvinte a putut să scoată pe gură.

Gabriel Florian Găliceanu a urcat pe scenă în a treia ediție a concursului și a stârnit o serie de controverse după ce a interpretat o creație proprie.

Ștefan Bănică Jr., reacție acidă la X Factor

După doar câteva secunde de când a început să cânte, Ștefan Bănică Jr. l-a oprit pe concurent. Juratul de la X Factor s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea pe care o avea acesta pe scenă.

Tânărul cânta o piesă hip-hop în timp ce ținea capul în pământ. Ștefan Bănică Jr. a răbufnit pe loc: „Gabi, în  momentul în care te uiți doar în jos o să găsești un c***t, o să găsești nimic!”, i-a spus Ștefan Bănică Jr. Stupefiați de reacția artistului, colegii au reacționat: „Hiiiii, domnu’ Ștefan, ăsta e vocabular de X Factor?”, „Măi, suntem la televizor!”, au spus colegii din juriu.

Cântărețul i-a spus lui Gabriel Florian Găliceanu că versurile piesei sale sunt mult prea agresive și nu își au locul într-o astfel de emisiune. Pe tot parcursul acestui dialog, colegii juratului se prăpădeau de râs. Acest lucru l-a scos și mai tare din sărite pe Ștefan Bănică Jr.

„-Ce râdeți, mă, ca proștii?

„-Chiar ca proștii râdem! (a spus Florin Ristei)

„-Ăștia fac mișto, înțelegi? Ți-i și prezint! Lupul fără păr (n.r. Florin Ristei), vulpea cu coada ștearsă (n.r. Delia) și păunul ursăreasă (n.r. Loredana Groza), iar eu… coiotul! Nu vă mai hliziți!”, a mai spus Bănică.

Comentariile la adresa momentului său de pe scenă au continuat și după hohotele de râs ale vedetelor.

„Nu au ce căuta în contextul ăsta atâta timp cât tu nu îmi dai mie senzația că ești aici. Fii cu mine frate, ia-mă cu tine, uită-te la noi! Nu mă deranjează cuvintele, mă deranjează când nu au conținut. De astea te-am oprit!”, i-a spus juratul X Factor.

Chiar dacă a primit un “Nu” categoric din partea lui Ștefan Bănică Jr., ceilalți concurenți și-au schimbat votul pentru că Delia l-a vrut pe Gabriel în echipa sa.

Ștefan Bănică Jr, deranjat de gestul fostei partenere de viață

Ștefan Bănică Jr și fosta lui iubită, Camelia, au încercat și chiar au reușit să păstreze o relație civilizată, de dragul fiului lor, Radu Ștefan.

Totuși, a existat un moment în care actorul s-a supărat extrem de tare pe fosta lui parteneră, din cauza unui gest pe care femeia l-a făcut în urmă cu câțiva ani.

Ștefan și Camelia s-au despățit în anul 2006, iar la ”divorț”, actorul a cumpărat un apartament cu trei camere (a plătit 72% din valoarea lui) pe care l-a trecut pe numele fiului lor.


Sursa: bzi.ro