Ce spune Ștefan Lungu despre presupusa idilă cu Alexandra Dinu. ,,Îi datorez ceva…”

63


Multă lume este dornică să afle ce spune Ștefan Lungu despre presupusa idilă cu Alexandra Dinu. Cei doi se cunosc de aproape 20 de ani și îi leagă o frumoasă prietenie, însă în ultima vreme au fost văzuți tot mai des împreună și în ipostaze extrem de apropiate. Mai mult, fanii acestora sunt de părere că Ștefan Lungu și Alexandra Dinu s-ar iubi în secret și nu ar dori deocamdată să se afle că formează un cuplu. Iată ce spune Alexandra Dinu despre relația pe care o are cu Ștefan Lungu.

Ce spune Ștefan Lungu despre presupusa idilă cu Alexandra Dinu

Ștefan Lungu este un prosper om de afaceri, dar are și o carieră de succes în televiziune. Acesta a trecut prin două căsnicii eșuate și are un trecut amoros controversat. Prezentatorul tv a fost căsătorit cu Albertina Ionescu, iar după despărțirea de aceasta și-a găsit fericirea alături de frumoasa știristă Anca Rusu. Nici de această dată mariajul nu a durat, cei doi trecând printr-un divorț dureros.

De momente grele în viața de cuplu au avut parte și Cornelia și Lupu Rednic. Cei doi artiști s-au confruntat cu situații tensionate în căsnicie, dar nu s-au gândit niciodată la divorț.

Ștefan Lungu a fost surprins de multe ori în compania unor femeie celebre din România, asigurându-și numele de mare cuceritor. În ultima vreme, au apărut tot mai multe zvonuri că Ștefan Lungu ar avea o relație cu nimeni alta decât buna sa prietenă, Alexandra Dinu. Frumoasa actriță este o prezență răvășitoare în spațiul public, fiind una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton.

Ștefan Lungu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Alexandra Dinu, oferind detalii neașteptate în celebra emisiune gastronomică pe care o prezintă. Cei doi au gătit împreună și nu s-au ferit să vorbească despre legătura pe care o au de aproape 20 de ani.

„Alexandrei îi datorez ceva. A venit în momentele mele cele mai grele, fără ca ea să fie sunată. Ai venit în două momente critice din viața mea. Fix în ziua aia mă sunai și mă întrebai ce fac. Veneai ca un pansament Pentru chestia asta îți mulțumesc.”, a declarat Ștefan Lungu.

Acesta a ținut să precizeze că nu au format un cuplu, ci relația lor este una de prietenie. La rândul ei, Alexandra Dinu a vorbit despre presupusa noapte pe care cei doi ar fi petrecut-o împreună. În spirit de glumă, Ștefan Lungu și Alexandra Dinu au dezvăluit ce s-a întâmplat în seara romantică.

„M-ai ținut o noapte în casă, așa zic oamenii, că m-ai ținut o noapte pe o pizza. Mă, măcar nu era foie gras.”, a menționat Ștefan Lungu.

„N-ai stat. N-ai stat o noapte la mine. Hai, spune acum!. Ai ieșit după ce am mâncat că practic, la mâncare se rezumă totul.”, a precizat Alexandra Dinu.

Detalii inedite din viața privată a frumoasei actrițe

Alexandra Dinu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Actrița are o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta sa și nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Recent, Alexandra Dinu este în centrul unor controverse apărute în lumea mondenă. S-a zvonit că ar avea o relație cu Ștefan Lungu, însă aceasta a mărturisit că nu formează un cuplu, ci sunt doar buni prieteni. Actrița a fost invitată în emisiunea gastronomică prezentată de Ștefan Lungu și a oferit câteva detalii inedite din viața ei privată. Vedeta a dezvăluit care sunt ritualurile sale de relaxare și ce îi place să facă atunci când ajunge acasă.

„Mi-au plăcut întodeauna lumânările. În dormitor, în baie, chiar și în bucătărie când gătesc. Îmi place să am și un pahar cu vin, să beau cu cineva. Gătesc, am o pasiune pentru gătit. O fac cu tot sufletul și îmi place să o fac bine.”, a declarat aceasta.

Ștefan Lungu a negat faptul că ar avea o relație de dragoste cu frumoasa actriță Alexandra Dinu. Pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie de mulți ani și nu ezită să se susțină pe plan personal și profesional.


Sursa: bzi.ro