Cum se comportă Regina Elisabeta când crede că nu o vede nimeni. Angajații au dat-o de gol

102


Angajații de la palatul Buckingham au spus cum se comportă Regina Elisabeta când crede că nu o vede nimeni. La doar 21 de ani, regina spunea că își dorește să își dedice toată viața Monarhiei. Odată cu trecerea anilor, aceasta și-a îndeplinit rolul de Regină, mamă, bunică și străbunică perfect.

Întreagă lume este curioasă de modul în care aceasta reușește să se descurce cu toate sarcinile pe care le are și de personalitatea puternică a acesteia.

Cum se comportă Regina Elisabeta când crede că nu o vede nimeni

Potrivit noilor detalii ce au ieșit la iveală, Elisabeth este mult mai vioaie în privat decât în public, după cum a dezvăluit autoarea cărții ‚Elizabeth the Queen: The Life of a Modern Monarch’, Sally Bedell Smith.

Scriitoarea a mai amintit de o sursa ce dezvăluia ce comportament avea Regina într-o vizită la reședința ei din Norfolk, Sandringham. „O poți auzi răzând în toată casa. Are un râs gălăgios!”, spunea o sursă în trecut.

Regina este cunoscută pentru replicile pline de umor pe care le face, dar și pentru abilitatea sa de a se autoironiza.  „Are abilitatea de a râde de ea.”, a adăugat Bedell Smith. Deși în majoritatea timpului aceasta este extrem de serioasă la evenimentele publice, autoarea a povestit că este extrem de naturală în privat și foarte amuzantă.

Unele replico ale acesteia au devenit extrem de cunoscute. În timp ce se certa cu mama sa, aceasta i-a spus Reginei Elisabeta: „Cine crezi că ești?”, iar Monarhul i-a răspuns: „Regina, mămico, regina.” Mai mult, pe când participa la evenimentul Chelsea Flower Show din 2016, un grădinar i-a explicat Reginei că anumiți crini sunt otrăvitori. La această remarcă, ea a răspuns: „Am primit două buchete săptămâna aceasta. Poate mă vor moartă.”

Scrisoarea de adio lăsată de Regina Elisabeta pe sicriul soțului ei

În timpul funeraliilor, Regina și-a plâns soțul stând singură într-o lojă din Capela St. George. Dintre sutele de imagini de la funeraliile prințului Philip, cele care au surprins-o pe regină singură în Capela St. George au stârnit emoții puternice și au devenit virale. Regina a lăsat pe sicriul ducelui de Edinburgh un bilet scris de mână, semnat cu diminutivul ”Lilibet”, așa cum i se spunea în copilărie.

Regina Angliei a alungat personalul de la palat

Anunțul retragerii prințului Harry și a soției lui Meghan Markle din Familia Regală a fost o adevărată provocare pentru regina Angliei. Vestea oficială a venit că urmare a unor discuții intense între membrii Familiei Regale a Marii Britanii. Regina Elisabeta a făcut tot posibilul să evite scurgerile de informații de la palat către mass media.

Aceasta a „alungat”personalul de uz casnic de la palat pentru a evita scurgerea de informații. Regina ar fi ordonat personalului să stea deoparte cât timp ea a purtat discuții cu nepotul ei, prințul Harry.

Modul în care a manageriat regina această situație a fost relatat în documentarul Secretele palatelor regale.

„Regina a vrut intimitate absolută și a ales biblioteca lungă retrasă, locația primului ei discurs televizat de Crăciun”, a spus Glynis Barber, naratorul documentarului.


Sursa: bzi.ro