Secretul căsniciei lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu. “Noi ne-am grăbit încet”

158


După 26 de ani a ieșit la iveală secretul căsniciei lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu. Cei doi formează unul din cele mai iubite și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, aceștia au vorbit despre relația lor și despre modul în care au mers lucrurile între ei de la început.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt împreună de ani buni de zile, iar relația lor pare să fie la fel de frumoasă ca la început.

Secretul căsniciei lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu

Cei doi se respectă, iar lucruri merg ca pe roate în căsnicia lor. De curând, aceștia au vorbit deschis despre relația lor și au împărtășit secretul unei relații de durată.

Aceștia și-au dat timp să se cunoască și să afle totul unul despre altul până au făcut pasul cel mare.

„Noi ne-am grăbit încet. Sau nu ne-am grăbit deloc. Nu ştiu de ce am ales calea asta. Foarte probabil că aşa am simţit amândoi. Ne-am cunoscut în ianuarie 1995, cu ocazia unui spectacol la care luam parte şi care era prezentat chiar de viitoarea mea soţie.

Apoi, ne-am logodit în 2000. Iar nunta am făcut-o în 2006, pe 3 iunie, la Palatul Snagov. Chiar de ziua mea. Ne-am testat aşadar îndelung. Dar am făcut o treabă bună!”, a declarat Aurelian Temișan, potrivit impact.ro.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, mariaj de poveste

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au trecut prin tot felul de întâmplări și situații, însă în fiecare moment au fost alături unul de altul. Au împărțit atât greutățile, cât și momentele fericite, iar după ani de zile de căsnicie, dragostea este ca la început.

„Au fost ani buni, frumoşi, intenşi, cu planuri, cu dezamăgiri, cu reuşite, ani în doi, după care ani în trei. Dar în aproape toţi anii cu animăluţe în casă, ani în care am asistat la naşteri, în care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit, ani în care am botezat, am cununat, am jucat împreună în multe spectacole, ani în care am cântat, am râs, am aplaudat şi am fost aplaudaţi. Dar cel mai important e că am fost sănătoşi şi că am fost şi suntem împreună. Să tot fim!”, a mai spus Aurelian Temișan.

Aurelian Temișan, atras de altă femeie în timpul căsniciei

Recent, Aurelian Temisan a făcut o dezvăluire uluitoare. A recunoscut că, în timpul unei relaţii, s-a simţit atras de altă femeie.

„Da, este ispita aia căreia poți să îi cedezi sau nu. Dar ne întoarcem la priorități și la ceea ce ai lângă tine. De ce ai avea o femeie lângă tine la care ții, pe care o iubești, dacă tu ești precum țânțarul la bec. Cum se aprinde un bec, te-ai dus și tu. Sigur, m-am înfrânat”, a spus artistul în cadrul emisiunii “Teo Show”, de la Kanal D.


Sursa: bzi.ro