Sonia Trifan și Andrei Neagoe au rămas în relații bune după divorț. Ce spune creatoarea de modă despre mariajul eșuat

31


Sonia Trifan și Andrei Neagoe au rămas în relații bune după divorț și se susțin pe plan profesional. După 5 ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Motivul despărțirii se pare că a fost distanța, fotbalistul Andrei Neagoe fiind mai tot timpul plecat în cantonamente. Iată ce spune creatoarea de modă despre mariajul eșuat.

Sonia Trifan și Andrei Neagoe au rămas prieteni după divorț

Frumoasa creatoare de modă Sonia Trifan și soțul ei, fotbalistul Andrei Neagoe, au divorțat anul acesta după 5 ani de mariaj. Se pare că vedeta nu a putut accepta mult timp plecările de acasă ale partenerului ei. Mai mult, în presă au apărut zvonuri că Andrei Neagoe ar fi avut o relație cu o altă femeie.

Sonia Trifan a decis să se despartă de partenerul ei de viață în maximă discreție și a vorbit de puține ori despre motivele care au dus la divorț. Deși a suferit enorm, aceasta a rămas în relații bune cu fostul partener și se susțin pe plan profesional.

,,Am trăit o poveste de dragoste foarte frumoasă cu Andrei, dar, din păcate, iubirea noastră nu a fost mai puternică decât diferențele de opinie. Nu ne-am despărțit din cauza vreunei femei, nu am știut de vreo legătură paralelă și nici măcar nu am simțit vreo trădare din partea fostului meu soț, ci separarea a venit pe fondul diferenței de mentalitate și a visului fiecăruia dintre noi. Am divorțat la notar, în ianuarie, însă, în mod paradoxal pentru unii care nu știu decât să arunce piatra, am rămas prieteni, ne ajutăm profesional, ne vedem zilnic și… niciodată să nu spunem niciodată pentru ce va urma.”, a mărturisit aceasta.

La rândul lui, fotbalistul nu a dorit să ofere prea multe detalii despre problemele din căsnicie și despre divorț, dorind să păstreze discreția. În prezent, Sonia Trifan și fostul soț au rămas în relații de prietenie și sunt pregătiți să își refacă viața.

De provocări și momente grele în viața privată a avut parte și Dana Războiu. Aceasta are o relație tensionată cu fostul soț și este extrem de discretă când vine vorba de mariajul eșuat.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de fosta soție a lui Andrei Ștefănescu. Carismaticul artist și fosta parteneră de viață păstrează legătura de dragul copilului lor și au o relație bună.

Ce spune vedeta despre suferințele din viața privată

Sonia Trifan a vorbit recent despre mariajul său eșuat, dezvăluind ce nu a putut accepta la fostul soț. Din mărturisirile creatoarei de modă, aceasta și-a dorit foarte mult o familie, dar mai ales să devină mamă. Vedeta a suferit enorm deoarece soțul ei era mereu plecat în cantonamente, iar distanța și diferențele de opinie au dus în final la divorț.

,,Mi-am dorit foarte mult familie, în adevăratul sens al cuvântului, altfel nu aş fi făcut o nuntă, o cununie religioasă. (…) Diferenţele au fost de la început  şi cred că asta este o foarte mare problemă a cuplurilor. Dacă vedem că sunt foarte mari diferenţe de la început să nu trăim cu senzaţia că iubirea poate schimba ceva.

Nu am putut să mă împac absolut deloc cu plecările foarte lungi de acasă, îmi doream familie, ca soţul meu să se trezească lângă mine, să avem lucruri comune de făcut, să ne punem bazele unei vieţi comune.”, a declarat îndrăgita creatoare de modă.

În prezent, Sonia Trifan se dedică proiectelor sale și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Deși a suferit enorm după divorț, Sonia Trifan păstrează legătura cu fostul soț și îl susține pe plan profesional. Creatoarea de modă se bucură din plin de celebritate și este extrem de apreciată de publicul autohton, dar și de colegii de breaslă.


Sursa: bzi.ro